DAN ZAHVALNOSTI

Paris Hilton iznenadila viješću o prinovi, maleni Phoenix postaje veliki brat: Stiže beba London!

Reality zvijezda otkrila je na instragramu da njezina obitelj raste za jednoga člana, iako nije jasno je li se beba već rodila

Paris Hilton s obitelji

 Profimedia/

Paris Hilton (42) ima dvoje djece! Hotelska nasljednica, reality zvijezda i poduzetnica, na američki je Dan zahvalnosti na društvenim mrežama objavila sretnu vijest uz fotografiju ružičastog kompletića, hlačica i majice za bebe. Uz odjeću, na fotografiji su i neizbježne sunčane naočale, najmanje moguće i s okvirima u obliku srca i slatka ‘heklana‘ igračka. Paris je otkrila i ime bebe jer je ono izvezeno na majici - London.

Iako nije sasvim jasno je li se beba već rodila ili tek stiže, na njezine riječi "Zahvalana za svoju djevojčicu", mnogi su fanovi reagirali zasuvši je čestitkama. Hilton ima 25,5 milijuna pratitelja na Instagramu, a među njima je i mnoštvo poznatih imena. Tako je supermodel Naomi Campbell, koja je i sama postala dvostruka mama zahvaljujući surogatstvu, napisala: "Čestitam @parishilton i dobro nam došla, London", dok je zvijezda realityja ‘Real Housewives of Beverly Hills‘, Kyle Richards, podijelila nekoliko ružičastih srca.

Hilton je objavila i fotografiju sina Phoenixa, punim imenom Phoenixa Barrona Hiltona Reuma, kojeg su ona i suprug Carter Reum, zahvaljujući surogat-majci, dobili u siječnju ove godine i uz nju napisala: "Veliki brat".

image

Paris Hilton i sinčić

Instagram/paris Hilton/

Slaveći Dan zahvalnosti u jednoj ranijoj objavi, Paris je napisala kako je "zahvalna za ovaj predivani život".

"Ova mi je godina donijela mnogo nevjerojaatnih blagoslova, a najveći je što sam postala mama. Doista sam zahvalna što sam okružena predivnom obitelji, priajteljima koji me podržavaju i voljenim suprugom. Za još mnogo godina ljubavi i zahvalnosti", rekla je.

image

Carter Reum, Paris Hilton i njezini roditelji Kathy Hilton i Richard Hilton

Emma Mcintyre/Getty Images/Profimedia/Emma Mcintyre/getty Images/profimedia

Već se otprije zna da je kćer željela nazvati London. U svojem podcastu ‘This is Paris‘, prije no što je dobila sina, rekla je kako bi voljela jednoga dana imati kćer i nazvati je London.

- O tome sam maštala od djetinjstva jer jednostavno volim London i Pariz zajedno. - objasnila je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 18:51