‘VRUĆI‘ EVENT

Parada golih bedara i dubokih dekoltea na crvenom tepihu, najviše je pokazala seksi pjevačica

Za haljine slične Ciarinoj, koje malo toga prepuštaju mašti, odlučile su se i glumica Jurnee Smollett te influencerica Addison Rae
Addison Rae; Ciara i Jennifer Hudson; Jurnee Smollett
 Michael Tran/AFP

Prestižni časopis Elle u ponedjeljak navečer u Los Angelesu je slavio žene, a na eventu nazvanom Women In Hollywood 2021. glavne zvijezde bile su Halle Berry, Demi Moore, Gal Gadot, Hailey Bieber i mnoge druge slavne dame.

Sve su se potrudile što bolje dotjerati za crveni tepih, no glavna atrakcija definitivno je bila seksepilna pjevačica Ciara.

Pred fotografima se pojavila u provokativnoj bijeloj haljini visokoga proreza koji je sezao sve do bedara, a neobičan kroj u gornjem dijelu kreacije djelomično je otkrio i njezine grudi.

image
Ciara
Michael Tran/AFP
image
Hailey Bieber
Michael Tran/AFP
image
Ciara i Jennifer Hudson
Michael Tran/AFP

Ova 35-godišnja majka troje djece naporno je vježbala i pazila na prehranu otkako je lani u srpnju rodila sina Wina, a sad je ponosno pokazala impresivne rezultate do kojih je došla prvenstveno redovitim treninzima.

- U trudnoći sam dobila skoro 22 kilograma, a skinula sam 13. Ipak sam ja djevojka s juga i volim hranu, ne želim se odricati omiljenih jela! Nastojim ne biti previše stroga prema sebi, ali postavila sam si neke osobne ciljeve i trudim se ispuniti ih. Radije vježbam, gladovanje mi jednostavno nije opcija - izjavila je ljetos. Otkrila je i kako se u top formu vratila i zahvaljujući popularnom programu prehrane WW (bivši Weight Watchers).

Za haljine slične Ciarinoj, koje malo toga prepuštaju mašti, odlučile su se i glumice Jurnee Smollett te influencerica, pjevačica, plesačica i glumica Addison Rae.

image
Jurnee Smollett
Michael Tran/AFP
image
Addison Rae
Michael Tran/AFP

Oskarovka Halle Berry na Elleov luksuzni događaj povela je dečka, glazbenika Vana Hunta, a izgledala je senzacionalno u kreaciji šarenoga uzorka s dubokim dekolteom.

Elegantne u ženskim odijelima bile su i glumice Eva Longoria te Jennifer Hudson, a za njima nisu zaostajale ni Gal Gadot i Demi Moore, koje su blistale u haljinama nepogrešivoga klasičnoga kroja.

image
Halle Berry i Van Hunt
Michael Tran/AFP
image
Gal Gadot
Michael Tran/AFP
image
Eva Longoria
Michael Tran/AFP
image
Demi Moore
Michael Tran/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:39