ZVIJEZDE I NOĆ VJEŠTICA

Papa u lateksu, provokativne mladenke, bivša supruga (47) NBA legende kao Victorijina anđelica...

Bebe Rexha odglumila je vjenčanje pokojne Anne Nicole Smith, a Ariana Grande bila je čudovište iz horora ‘Stvorenje iz Crne lagune‘
Kate Beckinsale; Tori Spelling; Larsa Pippen
 INSTAGRAM

Bogati i slavni i za ovogodišnju Noć vještica dali su mašti na volju te oduševili javnost spektakularnim maskama i kostimima. Američka pjevačica albanskih korijena, 32-godišnja Bebe Rexha, tako se na Instagramu pohvalila preobrazbom u pokojnu Annu Nicole Smith.

Glazbenica je čak "iskopirala" vjenčanje iz 1994. prerano preminule manekenke, glumice i TV zvijezde s tad 89-godišnjim milijarderom i biznismenom J. Howardom Marshallom. Podsjetimo, vremešni suprug Playboyeve zečice umro je godinu dana nakon svadbe, ali Annu Nicole u potpunosti je izostavio iz oporuke, što je rezultiralo desetljećima dugom sudskom bitkom između dvije obitelji. Smith je preminula od slučajnog predoziranja 2007. u dobi od samo 39 godina.

Bebe Rexha Halloween je shvatila prilično ozbiljno pa je za maštoviti photo session angažirala i starca koji je itekako uvjerljivo odglumio njezina partnera.

U Noći vještica u mladenku se prerušila i glumica Tori Spelling, a provokativna i seksepilna bila je i njezina kolegica Kate Beckinsale, koja se od glave do pete odjenula kao Papa, ali u - lateksu.

Glazbenik Paul McCartney, nekadašnji član benda Beatles, pohvalio se zastrašujućom maskom lubanje s kapuljačom, engleska TV zvijezda Maya Jama transformirala se u Meduzu iz grčke mitologije, a pjevačica Ariana Grande pratiteljima je utjerala strah u kosti kao čudovište iz horora "Stvorenje iz Crne lagune" iz 1954. godine.

Odnedavno zaručeni pjevač Travis Barker i reality zvijezda Kourtney Kardashian maskirali su se u Clarence i Alabamu, likove iz filma "Prava romansa" redatelja Quentina Tarantina iz 1993.

Larsa Pippen (47), bivša supruga NBA košarkaša Scottieja Pippena, na zabavu povodom Noći vještica u Los Angelesu stigla je kao anđelica Victoria's Secreta, u seksi crnom rublju i visokim čizmama te, naravno, s crnim krilima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:58