UPS...

Panika na dodjeli nagrada: Taylor Swift slomila prsten u vrijednosti 12.000 $, a onda je krenula sumanuta potraga

Taylor je to primijetila te počela praviti grimase i tražiti pomoć pri potrazi za skupocjenim prstenom

Taylor Swift strgala skupocjeni prsten

 Screenshot Twitter

Nakon dodjele MTV VMA nagrada u utorak navečer, pjevačica Taylor Swift otišla je kući s devet prestižnih kipića, ali bez jednog vrlo vrijednog prstena na ruci.

Pop pjevačica bila je jedna od najbolje odjevenih slavnih osoba te večeri, kad je crvenim tepihom prošetala u crnoj Versace haljini s visokim prorezom, a pritom je na ruci imala vintage Van Cleef Arpels prsten iz Joseph Saidian & Sons, čija je cijena 12 tisuća dolara. Prsten od oniksa i dijamanta Van Cleef Arpels sadrži 18-karatno žuto zlato.

Međutim, kako se vidi na jednoj snimci s dodjele koja je postala viralna, čini se da joj se u nekom trenutku tijekom svečane ceremonije prsten strgao te je izgubila skupocjeni dijamant.

Taylor je to primijetila te počela praviti grimase i tražiti pomoć pri potrazi za skupocjenim prstenom.

Ne zna se je li uspjela pronaći to što je izgubila, ali dok je primala nagradu za video godine na kraju televizijskog prijenosa, na prstu lijeve ruke nije bilo prstena. Također ga nije nosila ni na after partyju koji je uslijedio nakon dodjele nagrada.

image

Taylor Swift

Angela Weiss/Afp

Podsjetimo, ovogodišnja dodjela MTV VMA nagrada održana je u New Jerseyju, a s ukupno devet nagrada, među kojima su one za izvođača godine, video godine i pjesmu godine, konkurenciju je pomela pop pjevačica Taylor Swift. Tu je i nagrada za najbolju pop izvedbu, najbolju režiju, najbolje vizualne efekte, najbolju kinematografiju, najbolju ljetnu izvedbu i album godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:29