SOČNI MEMOARI

Pamela Anderson: ‘Tommy i ja non-stop smo se seksali, ali najvruće trenutke imala sam s jednim 80-godišnjakom‘

Prisjetila se neprekidnog seksa s bivšim suprugom Tommyjem Leejem i ‘nestašnih‘ noći s Julianom Assangeom

Pamela Anderson i Tommy Lee

 Profimedia

Seks bomba 90-ih Pamela Anderson otkrila je da je, unatoč uživanju u neprekidnom seksu sa svojim bivšim suprugom Tommyjem Leejem i ‘nestašnim‘ noćima s Julianom Assangeom, njezino najvruće iskustvo bilo dok je plesala s 80-godišnjakom.

Danas 55-godišnja glumica u svojim novim memoarima "Love, Pamela" govori o svom turbulentnom životu i borbi koju je proživljavala pod svjetlima reflektora, te je detaljno opisala kako je ostala ‘bez daha‘ dok je plesala tango sa starijim muškarcem.

Objasnila da je taj nježan, a istovremeno čvrst način na koji je plesala tango sa starijim muškarcem bio ‘najsenzualnije iskustvo koje je ikada doživjela‘, prenosi Daily Mail. Spomenuti trenutak dogodio se tijekom njezina putovanja u Buenos Aires kada je bila u svojim 20-ima, a taj osjećaj da je vodi ‘pravi muškarac‘ bio je nešto što ‘do tada još nikada nije osjetila‘, priznaje.

"To me promijenilo i nisam nikada zaboravila taj trenutak", piše Anderson, koja naglašava da je svaku riječ u svojim memoarima napisala sama.

Zvijezda ‘Baywatcha‘ udavala se pet puta, a dvaput se udala za istog čovjeka, te u knjizi opisuje stravično seksualno zlostavljanje koje je preživjela kao dijete. Upravo to traumatično iskustvo utjecalo je na njezinu percepciju ljubavnih odnosa kasnije tijekom života.

Tako u knjizi piše da je zbog seksualnog zlostavljanja smatrala da mora biti zaljubljena u nekoga da bi se seksala s njim, što je onda dovelo do brojnih brzopletih brakova.

image

Pamela Anderson objavila memoare ‘Love, Pamela‘

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Pet brakova

Pamela i roker Tommy Lee vjenčali su se 1995., samo četiri dana nakon što su se upoznali. U braku su dobili dvojicu sinova, prije nego što su se razveli 1998. godine. Zatim se 2006. udala za Kida Rocka, no prekinuli su četiri mjeseca kasnije. Za Ricka Salamona udavala se dvaput - 2007. i 2014. godine.

Za filmskog producenta Jona Petersa udala se 2020., no taj je brak potrajao manje od dva tjedna, a u prosincu iste godine udala se za Dana Hayhursta. Brak s njim završio je nakon godinu dana.

Lice s naslovnice Playboya priznaje da je brak s Leejem bio jedini u kojem je osjećala da nekoga istinski voli, a također je otkrila da su znali provesti sate i sate u krevetu nakon vjenčanja. Čak i kad je bila hospitalizirana zbog puknuća ciste na jajniku, Pamela i Tommy vodili su ljubav dok je ona bila u bolničkom krevetu.

Njihov je brak poljuljan objavom skandalozne snimke seksa, koja je 1995. procurila na internet, a o čemu je prošle godine objavljena i serija na Disney+ platformi, ‘Pam & Tommy‘.

image

Pamela Anderson na premijeri Netflixova dokumentarca ‘Pamela, a love story‘

Jon Kopaloff/Getty Images Via Afp

Zlostavljanje i ljubomora Tommyja Leeja

Memoari se bave i nekim ružnim detaljima iz njezina braka s Tommyjem Leejem, uključujući navodno obiteljsko zlostavljanje i njegove ljubomorne ispade bijesa. Tako u knjizi opisuje jedan incident u kojem je njezin suprug postao nasilan nakon što je morala snimiti intimnu scenu s kolegom iz ‘Baywatcha‘, Davidom Chokachijem.

"Tommy je bio tako ljubomoran. Mislila sam da je to izraz ljubavi. Morala sam poljubiti Davida Chokachija, ali nisam to rekla Tommyju. Puknuo je zbog toga. Razbio mi je prikolicu na setu, probio šakom ormarić. Ispričala sam mu se jer mu nisam rekla za to, a on je rekao da se ispričavam za laganje. Rekla sam mu da se to više neće ponoviti", otkriva Pamela.

Prisjetila se i kako ju je Tommy, s kojim ima dvojicu sinova, 26-godišnjeg Brandona i 25-godišnjeg Dylana, gotovo svakodnevno posjećivao na setu, kako bi proveo vrijeme sa svojom suprugom.

image

Tommy Lee i Pamela Anderson

-/Shutterstock Editorial/Profimedia

Pamela razumije i ako sadašnja supruga njezina bivšeg supruga, Brittany Furlan, nije previše naklonjena njezinim nedavno objavljenim memoarima.

"Sigurna sam da će oni smetati njegovoj ženi. Mene bi iznervirali", priznaje bivša Playboyeva ljepotica za WSJ magazin te dodaje da je razlaz s Leejem bio ‘najteži, najkompliciraniji trenutak njezina života i trenutak kada je bila na samome dnu‘, ali je ‘morala to učiniti kako bi zaštitila svoju djecu‘.

Danas 60-godišnji roker u braku je s Furlan, influencericom koja je od njega mlađa 24 godine, a vjenčali su se na Valentinovo 2019. godine. 36-godišnjakinja nije za sada komentirala memoare njegove bivše supruge.

image

Pamela Anderson u ‘Baywatchu‘

Collection Christophel/Afp/Profimedia/Collection Christophel/Afp/Profimedia

Prijateljstvo s Assangeom

Pamela se u memoarima dotaknula i prijateljstva s osnivačem Wikileaksa, Julianom Assangeom, koji je trenutno u zatvoru Belmarsh i bori se protiv izručenja SAD-u.

Tijekom njegova sedmogodišnjeg političkog azila u veleposlanstvu Ekvadora u Londonu, Pamela je bila Julianova redovita posjetiteljica, a u memoarima je otkrila detalje jedne večeri koju su proveli zajedno. Tada su podijelili bocu meksičkog žestokog pića te je napisala da su proveli ‘pomalo žustru, zabavnu noć punu alkohola‘, ne iznoseći nikakve dodatne detalje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:42