SAMO DA ŽENA NE VIDI

Ozzy Osbourne opet u drami: ‘Vratio sam se marihuani, a nedavno mi je doktor dao malo ketamina...‘

Legendarni glazbenik se godinama borio s ovisnošću o drogama i alkoholu, a da se otrijezni mu je pomogla supruga

Ozzy Osbourne

 Ron Lyon/Zuma Press/Profimedia

Legendarni glazbenik Ozzy Osbourne priznao je da je ponovno počeo pušiti marihuani, ali samo kada ga supruga Sharon ne vidi. Osim toga je rekao da je u iskušenju da se vrati i jačim drogama, a razlog je njegovo loše zdravstveno stanje, prenosi Mirror.

"Sretniji sam, ali nisam u potpunosti trijezan. Koristim malo marihuane s vremena na vrijeme", rekao je glazbenik koji se bori s Parkinsonovom bolešću te s problemima s vratom i leđima.

image

Ozzy Osbourne

Joseph Martinez/Picturelux/Hollywood Archive/Profimedia

Osbourne se ranije borio s ovisnošću o alkoholu i drogama, a da se otrijezni mu je pomogla upravo supruga. Ona je spriječila i da se vrati svojim starim porocima. "Imam sreće što me supruga grdi cijelo vrijeme i učinila bi mi život toliko teškim. Čak i s marihuanom, je*eno bi ju našla i riješila bi je se", ispričao je on u svom podcastu "Madhouse Chronicles".

Ozzy je ispričao i kako je isprobao ketamin nakon što su mu zbog operacije ponudili lijek za spavanje. "Nedavno sam išao kod liječnika i započeo sam s korištenjem ketamina. Stavio je malu količinu u mene, ali je bilo dovoljno da me uhvati. Ta se stvar vratila i opteretila mi mozak", ispričao je on.

image

Ozzy Osbourne

Spot-stoianov/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Dodao je kako je prestao ići na sastanke alkoholičara, ali da sada preispituje svoju odluku. Istaknuo je i da žali što je protratio svoj život tijekom 70-ih godina, na vrhuncu svoje karijere. "Bio sam kralj svijeta, rock zvijezda i imao sam najveću zabavu ikad. Stvar je u tome da sam mislio da ne mogu napraviti niti jednu je*enu kreativnu stvar dok sam trijezan", rekao je glazbenik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 15:12