TRAŽI 5 MIL. DOLARA

‘Ove vagina svijeće su preopasne, eksplodirala mi je na noćnom ormariću i skoro sam umro‘

Nezgodna situacija za glumicu i poduzetnicu Gwyneth Paltrow, koja odbacuje optužbe i kreira novu svijeću s mirisom orgazma
Gwyneth Paltrow
 Profimedia

Jedan gospodin po imenu Colby Watson iz Teksasa, SAD, tužio je glumicu i poduzetnicu Gwyneth Paltrow (48) i njezin brend Goop.

Traži pet milijuna dolara, odnosno oko 30.786.000 kuna odštete zbog nezgode u kojoj je svijeća "This Smells Like My Vagina", eksplodirala na noćnom ormariću.

Svijeća je nakon tri sata gorenja eksplodirala, zahvatili su je "visoki plamenovi" i nakon gašenja na ormariću je ostao prstenasti trag gorenja. Iako nije bilo ozlijeđenih, odvjetnik u njegovo ime traži kompenzaciju za njega i sve druge (ovo nije prvi slučaj), koji su "ne svojom krivnjom kupili neispravne i opasne svijeće s mirsom vagine".

Iz Goopa su, naravno, negirali sve optužbe, a tužbu su nazvali bestidnim pokušajem da se dobije velik novac od poznatog brenda.

Watson ustraje u tužbi i kaže da je svjestan "ograničenog upozorenja" na sajtu Goopa na kojem trenutno nema tog proizvoda, a Gwyneth trenutno reklamira novu svijeću koja ovaj put miriši na njezin orgazam, ali i da su u tvrtki znali da svijeće nisu ispravne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:56