DOLAZI DOKUMENTARAC

Ovako seksi je već dugo nismo vidjeli! Victoria Beckham iznenadila izazovnim izdanjem i najavila veliku novost

Victoria i David Beckham uskoro će objaviti svoj dokumentarac na Netflixu, a bivša ‘Spajsica‘ pohvalila se još jednim novim projektom

Uskoro izlazi i dokumentarac o obitelji Beckham

 Screenshot Instagram/Profimedia/

Victoria Beckham privukla je pažnju zadivljujućom novom objavom na Instagramu i najavila da lansira svoju kolekciju parfema 29. rujna.

Bivša pjevačica i modna dizajnerica (49) pokazala je utegnutu figuru u crnom čipkastom grudnjaku i vješto pozirala pred kamerama. Njezini crni pramenovi bili su zalizani u urednu punđu, dok joj je crni veo pokrivao lice. Victoria se odlučila za brončanu šminku, s tamnom šminkom oko očiju i crvenim ružem za usne. Bivša članica ženske pop grupe Spice Girls pokrenula je svoju modnu marku 2008. i počela prodavati proizvode za šminkanje 2019., pod okriljem brenda "Victoria Beckham Beauty".

Inače, u najavi svog Netflix dokumentarca Victoria i njezin suprug David Beckham otkrili su da su se upoznali na humanitarnoj nogometnoj utakmici 1997. godine, a sada su dali uvid u taj prvi susret te otkrili što su tada mislili jedno o drugome, piše Daily Mail.

image

Victoria i David Beckham, 2023

Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia/Usa Today Network/ddp Usa/profimedia

- Išla sam na utakmice samo da ga vidim, iako bi neki to pripisali "uhođenju" - rekla je Victoria. Nadalje, priznala je da joj je David zapeo za oko kada ga je nakon utakmice vidjela u prostoru za igrače Manchester Uniteda. Bio s roditeljima, a to joj se svidjelo jer je zaključila da je "obiteljski čovjek".

image

Victoria i David Beckham, 1997.

Stenning Andrew/Mirrorpix/Profimedia/Stenning Andrew/mirrorpix/profimedia

- Svi ostali nogometaši bili su za šankom, a on je stajao i razgovarao sa svojim roditeljima. Ja sam jako bliska sa svojom obitelji i svidjela mi se ta njegova obiteljska strana - prepričala je.

S druge strane, David je o njihovom prvom susretu jednostavno rekao da mu se Victoria "itekako svidjela".

Par se vjenčao u dvorcu u blizini Dublina 1999., samo dvije godine kasnije od prvog susreta, a sada imaju četvero djece - sinove Brooklyna (24). Romea (21) Cruza (18) i kćer Harper (12).

Međutim, njihova romansa nije uvijek bila ideala jer je Davidova majka Sandra ispričala da se bojala da će njezin sin "izgubiti sve" kad je počeo hodati s Victorijom. U nadolazećem dokumentarcu o Beckhamu, Sandra je priznala da je bila zabrinuta da će David skrenuti s puta i narušiti svoju karijeru u Manchester Unitedu kada mu je Victoria ušla u život.

image

David Beckham

Jlppa/Bestimage/Profimedia/Jlppa/bestimage/profimedia

- Nogomet mu je uvijek bio na prvom mjestu, a onda odjednom više nije. Bojali smo se da će ostaviti sve, osim Victorije - dodala je njegova majka.

Beckham i Victoria postali su svojevrsni brend kojim su stekli unosne ugovore s dizajnerima odjeće, stručnjacima za zdravlje i fitness, modnim časopisima te proizvođačima parfema i kozmetike.

Inače, na početku njezine veze s Davidom, Victoriji je njezin tadašnji menadžer savjetovao da "drže svoju vezu u tajnosti".

- Sretali bismo se na parkiralištima, što i nije tako bezvezno kao što zvuči - ističe Victoria.

image

Victoria Beckham

Jlppa/Bestimage/Profimedia/Jlppa/bestimage/profimedia

Novi Netflixov dokumentarac, koji detaljno priča o karijeri Davida Beckhama, trebao bi biti objavljen 4. listopada. Dokumentarac gledateljima obećava uspon bivšeg engleskog reprezentativca od "skromnih početaka u radničkoj klasi" do njegovih glamuroznih dana u Manchester Unitedu, Real Madridu i ostalim klubovima.

image

David Beckham

Jlppa/Bestimage/Profimedia/Jlppa/bestimage/profimedia

Otkako se povukao iz sporta, popularni je Beckham preuzeo brojne uloge, kao što je vlasništvo MLS kluba Inter Miami. Ranije ovog ljeta, klub je osigurao jedan od najnevjerojatnijih transfera u povijesti nogometa jer je Beckham uspio uvjeriti Lionela Messija da se pridruži klubu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:18