NOVA ADRESA

OTKRIVENO ZAŠTO PRINC I VOJVOTKINJA SELE IZ PALAČE 'Harry i William su u zategnutim odnosima od ranije, a sve se pogoršalo nakon što je došla Meghan'

 
 Profimedia, Press Association

Princ Harry i njegova supruga Meghan sele iz Kensingtonske palače u Frogmore house - informacija je koja je ovih dana potaknula mnoge spekulacije na Otoku.

Navodno su tome razlog zategnuti odnosi među braćom, Harryjem i Williamom, koji ne žele živjeti blizu jedan drugoga. Kako pišu britanski mediji, stvar se dodatno pogoršala nakon Meghanina dolaska jer je vojvotkinja navodno prilično čvrsta u svojim stavovima, a i sam Harry je jednom rekao da će 'Meghan dobiti ono što Meghan želi'.

Također, iako prema van održavaju dojam bliskosti, već se naveliko priča da Kate i Meghan i nisu u najboljim odnosima. Neki kritičari to jednostavno pripisuju njihovim različitim porijeklima i interesima te neslaganje ne drže tako dramatičnim. Pa ipak, tenzije, čini se, ipak postoje.

The front of Kensington Palace, where the tourists enter, Harry and Meghan’s apartment is to the left, hidden from sight, the state rooms are furthest left. In May, the left side of the palace was dominated by white sheeting

FULL TEXT SEND TO YOU VIA E-MAIL. PLEASE CHECK CAPTION FOR FURTHER INFORMATION PER IMAGE., Image: 390364018, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, IMP Features
Profimedia, IMP Features
Kensington Palace

Izvori upućeni u stanje na dvoru kažu da je Harry prilično tvrdoglav, a sad mu se pridružila i Meghan jednako odlučna da provede ono što je naumila.

Postoji i dodatan razlog za preseljenje na nešto manje razvikanu adresu. Naime, Harry i Meghan ne žele da im dijete odrasta 'kao da je u akvariju'. Zato su odabrali skromniju adresu u blizini koje stanuje i Harryjeva druga baka, majka princeze Diane.

England Berkshire Windsor Frogmore house, Image: 93602329, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy
Frogmore house

Kako bi oni mogli useliti, prijašnji stanari, kraljičin rođak Richard i njegova supruga Bridgett, morali su iseliti, no to im nije bio problem jer su preselili u malo manji, no jednako ugodan Stables Cottage.

S obzirom da Harry nije direkti nasljednik britanske krune, ne mora poput svojeg starijeg brata živjeti u centru Londona već može odabrati nešto opušteniji životni stil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 22:25