ZBLIŽILI SE

Otkriveno tko je muškarac s kojim je Britney varala muža: Ima bogatu kriminalnu prošlost...

Iako je na kraju otpušten, izvori otkrivaju da pop princeza i dalje provodi vrijeme s bivšim zatvorenikom i ne trudi se to sakriti

Britney Spears

 B4859/Avalon/Profimedia/B4859/avalon/profimedia

Trakavica zvana Britney Spears i Sam Asghari postaje sve zanimljivija! Pop pjevačica rastaje se od svog supruga zbog navodne afere s članom svog osoblja koji navodno ima kriminalnu prošlost, ekskluzivno doznaje Page Six.

Dok je proces razvoda još u tijeku, Spears vrijeme provodi s muškarcem koji se navodno zove Paul Richard Soliz, 37-godišnjakom koji već gotovo godinu dana radi za 41-godišnju pjevačicu. Njegovi zadaci su čišćenje toaleta, brisanje podova i skupljanje smeća.

Izvor blizak prjevačici tvrdi da su se ona i bivši zaposlenik jako zbližili te dodaje: "Zabrinut sam." Razlog brige je taj što je muškarac zaposlen bez provjere njegove prošlosti, a ona je poprilično... kriminalna.

image

Britney Spears

B4859/Avalon/Profimedia/B4859/avalon/profimedia

Soliz je, kako doznaje Page Six, više puta optužen za razne prekršaje, pa čak i za kazneno djelo. Tako je u travnju 2014. bio osuđen po jednoj točki za remećenje javnog reda i mira, imao je i kaznenu prijavu za ugrožavanje djeteta koja je, stoji u sudskim spisima, odbijena zbog nagodbe. To i dalje nije sve. Za vožnju bez dozvole osuđen je 2016., dok je posebna optužba za vožnju s oduzetom vozačkom dozvolom odbačena zbog pregovora o priznanju krivnje, piše Page Six.

Posljednji sukob sa zakonom imao je prošle godine kada je već radio za slavnu pjevačicu. U prosincu 2022. osuđen je za kazneno djelo posjedovanja vatrenog oružja.

Iako je Soliz na kraju otpušten, izvori otkrivaju da pop princeza i dalje provodi vrijeme s bivšim zatvorenikom i ne trudi se ni sakriti njihovo prijateljstvo.

Otkako je prošlog tjedna odijeknula vijest o njezinu razvodu od 29-godišnjeg Asgharija, pjevačica je u više navrata viđena s misterioznim muškarcem u javnosti. Još uvijek nije potvrđeno je li dotični muškarac uistinu Soliz.

image

Britney Spears i Sam Asghari

Jerry Perez Pacificcoastnews/Pacific Coast News/Profimedia/

Podsjetimo, strani mediji ranije su pisali da je Britney navodno varala Asgharija tijekom njihova jednogodišnjeg braka, no te tvrdnje i dalje nisu potvrđene. Izvori su za Page Six izjavili da se pjevačica izolirala od prijatelja i obitelji tijekom ovog teškog životnog razdoblja jer osjeća ‘veliku bol‘, pa nagađaju da možda sada traži društvo i podršku u Solizu.

Britney se ovih dana navodno povjerava samo svojim odvjetnicima, menadžeru i, povremeno, starijem bratu Bryanu Spearsu koji često ‘boravi kod nje i pomaže joj zajedno s terapeutom‘.

Page Six piše da je pjevačica poznata već po tome da dopušta sumnjivim likovima da se infiltriraju u njezin bliski krug ljudi tijekom osjetljivih životnih perioda. Nakon što se 2006. rastala od Kevina Federlinea, s kojim ima dvojicu sinova, Sam Lufti - muškarac koji je tvrdio da je njezin bivši menadžer, postao je ključna figura u njezinu životu. Godine 2008. sudac je odobrio zabranu prilaska za Luftija zbog tvrdnji da je pop pjevačicu navodno drogirao i verbalno zlostavljao. Zabrana prilaska mu je 2019. produljena za još pet godina jer je Britneyina obitelj tvrdila da im je bivši menadžer slao uznemirujuće i prijeteće poruke te ih omalovažavao na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:25