‘SAZNAT ĆE ISTINU‘

Otkriveno tko je holivudska zvijezda koja šalje prijetnje poznatoj glumici zbog njezinih nadolazećih memoara

Glumica je ranije otkrila da se u knjizi nalazi sve o njoj - od borbe s kilogramima do glumačke karijere

Rebel Wilson i Sacha Baron Cohen

 Profimedia/

Glumica Rebel Wilson otkrila je da joj je jedna holivudska zvijezda poslala prijetnje nakon što je saznala da će se naći u njezinim nadolazećim memoarima, prenosi New York Post. "Unajmio je kriznog PR menadžera i odvjetnike. Pokušava spriječiti medijsku pozornost o mojoj novoj knjizi", napisala je glumica na svom Instagram storyju koji je obrisala pa onda kasnije otkrila o kome je riječ.

image

Rebel Wilson otkrila tko joj šalje prijetnje

Screenshot Instagram/Rebel Wilson/

Wilson je još ranije otkrila da će obožavatelji u knjizi moći pročitati sve o njoj - od njezina odnosa s hranom i borbom s kilogramima do njezine glumačke karijere koja je krenula kada je još bila dijete. Očito je Sachu Barona Cohena činjenica da će neke stvari izaći na vidjelo uplašila pa se krenuo prijetiti glumici.

Ipak, glumica je uvjerila obožavatelje da će knjiga izaći i da će svi saznati istinu. "Rebel Rising" trebala bi izaći 2. travnja, a u njoj je prvi put spomenuta osoba koja je znatno utjecala na Wilson i zapošljavanje u SAD-u. "Kada sam prvi put došla u Hollywood, ljudi su govorili: ‘Da, imam politiku zvanu bez seronja, što znači da ne radim s njima‘ Mislila sam da to zvuči razumno i logično", kazala je Wilson u jednom od videa na društvenim mrežama.

Svoju je ispovijest o radu s nekim koga smatra takvim podijelila u svojoj knjizi. "Poglavlje o spomenutom seronji - to je poglavlje 23...", kazala je glumica koja je neumorno radila na ovim memoarima. Uz memoare, tu su i filmovi, a otkrila je da je zbog stresa koje joj je posao stvorio vratila nekoliko kilograma.

"Stvarno sam ponosna na posao koji sam radila na novim filmovima i svojim memoarima, ali bilo je puno posla i izgubila sam fokus na svoj zdrav način života", podijelila je sa svojim obožavateljima Wilson koja se zbog povratka određenih kilograma osjeća loše iako, kako je kazala, ne bi trebala. Wilson je uz memoare snimala akcijski film u Savannahu, režirala film u Australiji, radila na svojoj aplikaciji za spojeve te uz sve to bila i majka sa svojom zaručnicom Ramonom Agrumom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:26