‘ŽIVOTNA MI JE ČAST‘

Otkriveno tko će nastupati u poluvremenu SuperBowla: ‘To ime nisam već dugo čuo‘

Dok neki priželjkuju nastup poznatog pjevača, drugi su pak istaknuli da je njegovo ‘vrijeme prošlo‘

Usher

 Kevin Winter/Getty Images/Profimedia/Kevin Winter/getty Images/profimedia

Usher je potvrđen kao glavni izvođač na poluvremenu Super Bowla LVIII u Las Vegasu, a NFL je tweetao promotivne videe Kim Kardashian i trenera Deiona Sandersa kako potvrđuju vijest o nastupu slavnog pjevača.

Super Bowl LVIII će se održati u Las Vegasu 11. veljače, no to neće biti prvi puta da će Usher isprobati kako je to nastupati na jednom od najgledanijih televizijskih programa ikada. Naime, osmerostruki dobitnik Grammyja prethodno se pojavio kao gost tijekom nastupa The Black Eyed Peasa tijekom Superbowla XLV, 2011. godine.

image

Usher

Shotbynyp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Shotbynyp/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Životna mi je čast konačno skinuti nastup na Super Bowlu sa svoje liste. Jedva čekam da svijetu dam show drugačiji od svega što sam im ranije pružio - rekao je Usher u objavi na društvenim mrežama, prenosi Deadline.

- Hvala obožavateljima i svima koji su omogućili ovu priliku. Vidimo se vrlo brzo - zaključio je.

Zanimljivo je da Jay-Z-jev Roc Nation producira popularni događaj od 2019., točnije, otkad su postali partneri s NFL-om.

- Usher je ultimativni umjetnik i showman. Otkako je debitirao u dobi od 15 godina, zacrtao je vlastiti jedinstveni cilj. Osim svog besprijekornog pjevanja i iznimne koreografije, Usher otkriva svoju dušu - rekao je Jay-Z.

- Njegovo izvanredno putovanje dovelo ga je do jedne od najvećih pozornica na svijetu. Jedva čekam vidjeti čaroliju - dodao je Jay Z.

image

Usher

Kevin Winter/Getty Images/Profimedia/Kevin Winter/getty Images/profimedia

Doduše, nisu svi komentari na ovu objavu pozitivni. Dok neki priželjkuju nastup poznatog pjevača, drugi su pak istaknuli da je njegovo "vrijeme prošlo".

- Dvadeset godina nakon vrhunca karijere - piše jedan korisnik Reddita.

- Usher? To je ime koje nisam već dugo čuo - stoji u još jednom komentaru.

- Siguran izbor - napisao je još jedan komentator i obrazložio zašo: "Mnoštvo hitova s ​​drugim izvođačima, a i pjeva i pleše. Ima dobru reputaciju kao izvođač uživo".

Inače, od 1994.godine, kada se pojavio na glazbenoj sceni, Usher je prodao više od 80 milijuna ploča širom svijeta, a vlasnik je čak osam Grammyja. Naime, pred njim je veliki zadatak jer je Rihannin nastup od ove godine najgledaniji u povijesti Super Bowla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 20:30