ČUDESNA MOLEKULA

Otkrivena terapija na kojoj je Jennifer Aniston: ‘Ovaj lijek produljuje život za 8 posto, tajna je u jednom spoju...‘

Imam više energije, osjećam se živahno. Osjećam se odlično, rekao je ranije Joe Rogan, a terapiju su pohvalile i sestre Kardashian

Jennifer Aniston

 Tatiana/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Tatiana/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Slavne zvijezde često traže različite načine kako izgledati što mršavije, ljepše, mlađe... Već neko je vrijeme među njima popularan lijek za mršavljenje uz pomoć kojeg su neki u potpunosti promijenili izgled, a sad se među njima pojavio novi trend.

image

Zvijezde koriste tablete protiv starenja

Michael Tran/angela Weiss/afp/

U Americi je sve popularnija terapija s molekulom NAD-a, koja se u tijelu proizvodi prirodno, a sada se može naći i u obliku tableta, tekućina i infuzije. U posljednje se vrijeme terapiji podvrgavaju brojne slavne zvijezde, među njima i Hailey Bieber, Kim Kardashian, Kendall Jenner i Joe Rogan. Navodno se istoj terapiji podvrgnula i Jennifer Aniston. NAD im pomaže da se osjećaju energičnije, zdravije, a samim time i mlađe, prenosi Daily Mail.

image

Kim Kardashian

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

"Idem na NAD do kraja života i nikad neću ostarjeti", rekla je Hailey u jednoj epizodi showa "The Kardashians".

Nedavna istraživanja na miševima su pokazala da bi ovaj lijek zapravo mogao imati učinka. Rezultati su pokazali da bi povećavanje NAD-a u tijelu moglo produljiti životni vijek za 8 %.

image

Hailey Bieber

Michael Tran/AFP

Nikotinamid adenin dinukleotid (NAD) je molekula koju naše tijelo proizvodi, a koja pomaže stvoriti i zaštititi DNA, generirati energiju i stvoriti nove stanice. Kada smo mlađi, naše tijelo proizvodi više NAD-a, a starenjem se njegove razine smanjuju.

Iako su neka istraživanja pokazala da bi povećavanje NAD-a u tijelu moglo pomoći u borbi protiv starenja, znanstvenici upozoravaju da još uvijek ne postoji proizvod s kojim naše tijelo može koristiti NAD na isti način na koji ga koristi kad ga prirodno stvori. Unatoč njihovim upozorenjima tablete i tekućine koristi sve više ljudi.

"Imam više energije, osjećam se živahno. Osjećam se odlično", rekao je ranije Joe Rogan, a terapiju je pohvalila i Kourtney Kardashian.

image

Joe Rogan

Carmen Mandato/Getty Images/Profimedia

Oni koji se pak odluče podvrgnuti terapiji iako još uvijek ne postoji siguran način za istu, morat će izdvojiti pozamašan iznos novca za istu. Kako prenose strani mediji, cijena terapije ovisi o brendu lijeka. Kim Kardashian za svoju terapiju daje 84 dolara po 100 mililitara, dok neki brendovi nude 120 paketa za 39 dolara. Cijene terapije infuzijom se kreću od 500 do 2000 dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. kolovoz 2024 10:55