AGRESIVNA PATTY

Otkriven identitet maskerice iz aviona koja je tukla putnika dok je jeo, gledali smo je u ‘Baywatchu‘

Bivša zvijezda ‘Baywatcha‘ i Playboyja uhićena je pri izlasku iz zrakoplova

Patricia Cornwall

 Screenshot Youtube

Nakon što su brojni svjetski mediji jučer objavili kako je putnica na letu američke aviokompanije Delta AirLines uhićena od strane FBI-ja nakon što je snimljena kako napada muškarca na letu jer je odbio staviti masku dok je jeo, strani mediji saznali su da je riječ o bivšoj zvijezdi 'Baywatcha' i bivšem Playboyjevom modelu Patriciji Cornwall.

Zvijezda Baywatcha navodno je udarila 80-godišnjeg putnika tijekom njihove svađe u zrakoplovu, a na društvenim se mrežama proširila snimka njihova sukoba. Na snimci Patricia Cornwall, poznata i kao Patty Breton, naređuje muškarcu da stavi masku na lice, a vidi se da i ona sama ne nosi masku za vrijeme incidenta.

Nakon grube razmjene riječi, osoblje aviona ju je odvelo u stražnji dio aviona te je uhićena u zračnoj luci u Atlanti. Kasnije je puštena uz jamčevinu od 20 tisuća dolara, a još se ne zna je li optužena, prenosi The Sun.

"Let iz Tampe za Atlantu dočekala je policija nakon dojave o uznemiravanju putnika tijekom leta. Situacije poput ove vrlo su rijetke za veliku većinu naših putnika, a Delta nema tolerancije za neposlušno ponašanje u našim zračnim lukama i u našim zrakoplovima", rekao je glasnogovornik Delte za New York Post.

Prošlog je mjeseca glumica uhićena pod optužbom za DUI prekršaj, prema zapisniku o uhićenju na Floridi.

Cornwall je najpoznatija po ulozi u 'Baywatchu' u epizodi iz 1987. godine, a pojavila se i u TV seriji "Bračne vode". Također se pojavila i u dva Playboyeva videa iz 1997. godine 'Playboy: Cheerleaders'.

image

Patricia Cornwall

Youtube
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 22:51