NEPRIKLADNA ODJEĆA?

Otac njezina djeteta žestoko osudio popularnu glumicu zbog odjeće, fanovi složni: ‘Ostavi ga‘

Otkako je komentirao sporni video, Jacksona su na društvenim mrežama napadali obožavatelji nazivajući ga ‘nesigurnim‘

Keke na koncertu

 Screenshot/twitter/

Dečko Keke Palmer, Darius Jackson, izazvao je kontroverze kritizirajući odjeću koju je 29-godišnjakinja odlučila odjenuti.

Društvenim mrežama kruži snimka Ushera koji pjeva i pleše s poznatom glumicom koja je za pjevačev koncert u njegovoj rezidenciji u Las Vegasu odjenula atraktivan crni bodi i prozirnu haljinu.

image

Keke Palmer

Walter/Bestimage/Profimedia/Walter/bestimage/profimedia

Snimka je očigledno stigla do Jacksona, Palmerina dečka i oca njezina djeteta, koji je na Twitteru komentirao njenu odjeću posramljujući je, piše Yahoo.

- I to ti je neka odjeća...Ti si mama - napisao je Jackson sugerirajući na njenu "neprikladnu odjeću".

Otkako je komentirao sporni video, Jacksona su na društvenim mrežama napadali obožavatelji nazivajući ga "nesigurnim" i "otrcanim", ali instruktor fitnessa nastavio je po svom.

- Živimo u vremenu u kojem čovjek ne želi da žena i majka njegovom djetetu pokazuje svoje guzicu kako bi zadovoljila druge, a njega nazivaju mrziteljem - napisao je Jackson u svom tweetu.

image

Keke Palmer i Darius Jackson

Twitter/Planet/Profimedia/Twitter/planet/profimedia

- Ovo je moja obitelj i oni me predstavljaju. Imam standarde i moral prema onome u što vjerujem. Završavam - napisao je.

Par inače ima četveromjesečnog sina Leodisa "Lea" Andrelltona. Iako Palmer još nije javno odgovorila na Jacksonove komentare, u srijedu je na Instagramu podijelila nove fotografije svojeg izdanja s koncerta.

- Voljela bih da imam više fotografija, ali smo kasnili - napisala je ispod fotografije.

Njeni pratitelji su u komentarima istaknuli kako je svog dečka popularna glumica ovim opisom fotografije "pojela" i mnogi su podržali njenu odjeću s koncerta, a najviše je pažnje prikupio komentar koji sugerira Keke da "ostavi" Dariusa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 17:01