SHRVANA COCO AUSTIN

Otac joj ima koronu: ‘Nije dobro, nije u stanju govoriti, a danas mi više nije mogao niti pisati‘

Steve Austin u bolnici u Arizoni prima kisik, a možda će ga trebati staviti i na ventilator kako bi mu se olakšalo disanje
Coco Austin s ocem Steveom
 Face To Face/Face To Face/Profimedia

Coco Austin (41) u četvrtak je u emotivnom intervjuu za Page Six progovorila o očevoj borbi s koronavirusom. Američka manekenka, glumica i plesačica izjavila je kako joj se "obitelj raspada", a ona "umire od brige" otkako su Stevea Austina zbog teške upale pluća morali prebaciti na odjel intenzivne njege u bolnici Arrowhead u saveznoj državi Arizoni.

- Samo želim da sve ovo što prije prođe... Mislim na tatu i šaljem mu ljubav, nažalost, to je jedino što sad iz daljine mogu učiniti za njega... Želim biti u sobi s njim, držati ga za ruku, dati mu do znanja da ga obitelj voli... Mora se izboriti, mora ozdraviti, ne smije nas napustiti, još je prerano za to - rekla je potresena Coco, a prenosi Daily Mail.

Supruga slavnog repera Ice-T-ja dodala je kako njezin otac Steve u bolnici prima kisik, a stanje mu je toliko loše da će ga možda trebati staviti i na ventilator kako bi mu se olakšalo disanje.

- Trenutačno ne može ni razgovarati, nije u stanju izustiti ni riječ... Komuniciramo isključivo preko SMS-a jer mu je teško reći mi makar 'da' ili 'ne'... No danas mi više nije mogao niti pisati... Toliko je frustriran zbog svega što ga je snašlo da više ne želi ni koristiti mobitel - požalila se manekenka.

Također je rekla da su liječnici njezina oca stavili na steroide, ali ona je, priznaje, sve pesimističnija što se tiče njegova oporavka.

- Ne izgleda dobro. Voljela bih da imam bolje vijesti - izjavila je.

- Zadnji put, kad sam ga vidjela na obiteljskom druženju, bio je šutljiv i letargičan, što mi je bilo sumnjivo jer je inače vrlo društven, veseo i brbljav. Nedugo poslije toga počeo je patiti od gubitka daha, žalio se na probadanje u cijelom tijelu, ali medicinsku pomoć potražio je tek deveti dan... To je bila velika pogreška... Osim toga, bojim se za njega jer nisam sigurna je li redovito nosio zaštitnu masku, ne mogu sa sigurnošću reći da je bio discipliniran svaki put kad je izlazio iz kuće - priznala je Coco.

Dvije njezine tetke također su zaražene virusom COVID-19, jedna je završila u bolnici, no nitko zapravo ne zna gdje su se članovi obitelji Austin inficirali koronom.

- Došli smo u Arizonu kako bismo se maknuli od ludila u New Yorku i New Jerseyju, mislili smo da ćemo ovdje biti sigurni, a sad se, nažalost, očito nalazimo u novom centru zaraze. Ljudi su neodgovorni, nitko se ne štiti - suprug, kći i ja osjećamo se kao vanzemaljci svaki put kad odemo u trgovinu jer smo jedini koji nose maske. Maksimalno smo oprezni, pogotovo jer je ovdje teško dobiti test ako nemate simptome, ali ja ću se definitivno testirati na antitijela - rekla je manekenka.

Na kraju intervjua svima je poručila da nose maske kako bi zaštitili sebe, ali i druge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 00:48