KONAČNO PRIZNANJE

Otac Elona Muska: ‘Dobio sam i drugo dijete sa svojom pokćerkom, ali nismo više zajedno. Premlada je za mene‘

Par već ima jedno dijete, petogodišnjeg sina Elliota Rusha, koji se rodio 2017. godine.

Jana i Errol

 Instagram, AFP

Errol Musk (76), otac milijardera Elona Muska, konačno je priznao da je dobio dijete sa svojom pokćerkom Janom Bezuidenhout (35), piše New York Post.

Malena se rodila još prije tri godine, ali je bogati inženjer tek u srijedu potvrdio vijesti tako što je pohvalio u razgovoru za The Sun.

- Razmnožavanje je jedina stvar zbog koje postojimo na Zemlji, rekao je.

Par već ima jedno dijete, petogodišnjeg sina Elliota Rusha, koji se rodio 2017. godine.

Vijest stiže samo tjedan dana nakon što je otkriveno da je Elon Musk dobio blizance s direktoricom u svojoj tvrtki za umjetnu inteligenciju Neuralink. Pritom sudski dokumenti otkrivaju da je blizance dobio samo nekoliko tjedana prije nego što je Muskova bivša djevojka Grimes rodila njihovo drugo dijete.

Errol je priznao da je Janina trudnoća bila neplanirana te je za The Sun otkrio da njih dvoje više ne žive zajedno.

- Između nas je prevelika razlika u godinama. Ona ima 35 godina. Nije praktično. No, ako budem još poživio, možda mi se vrati, rekao je.

- Kada muškarac nađe puno mlađu ženu, neko vrijeme bude lijepo, ali veliki je jaz u godinama, i kadtad izađe na vidjelo, rekao je.

Obiteljsko stablo Muskovih je vrlo komplicirano - i raste iz dana u dan. Errol, primjerice, ima sedmero djece, a Elon Musk (51) već ima desetero potomaka.

Bogati južnoafrički inženjer oženio je 1970. godine manekenku Mae Haldeman Musk, s kojom je dobio troje djece Elona, Kimbala i Toscu. Razišli su se 1979., nakon čega je Errol oženio Heide Bezuidenhout, mladu udovicu koja je već imala dvoje djece uključujući Janu, bivšu manekenku.

Errol i Heide imali su dvoje biološke djece, no on joj je pomagao u odgoju Jane koja je imala četiri godine kada joj je Errol postao očuh. Razvod je uslijedio nakon 18 godina braka.

Obitelj Musk ostala je zgrožena kada je Jana ostala trudna s bivšem očuhom Errolom 2017. godine. Uslijedila je burna svađa između Errola i Elona, koji je bio bijesan na oca.

Ni ostala Errolova djeca nisu blagonaklono gledala na vezu s Janom. Iznenadna trudnoća ih je totalno šokirala.

- Još uvijek im je to sve jezivo jer im je ona polusestra, priznao je Errol za The Sun.

Vlasnik Tesle zasad nije komentirao prinovu u obitelji. Otac i sin još uvijek su u lošim odnosima, a Elon je u intervjuu Rolling Stoneu oca opisao kao užasno ljudsko biće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 20:06