BIZARNI UGOVORI

Osuđeni zlostavljač Johnny Depp izbačen iz filma, ali svejedno je uprihodio milijune

Iz Warnera su zahvalili Deppu na dosadašnjoj suradnji i najavili novog glumca u ulozi Grindelwalda, no još se ne zna tko je on
Johnny Depp
 Daniel Leal-olivas

Iako ga neće biti u trećem nastavku filmskog serijala "Čudesne zvijeri", Johnny Depp dobit će cijeli honorar - deset milijuna dolara.

Glumac koji je prošli tjedan izgubio u parnici za klevetu i povredu ugleda protiv tabloida The Sun, koji ga je prozvao zlostavljačem žena, nije dobio otkaz. Warner Bros. je od osramoćenog glumca, za čiju karijeru gotovo sigurno više nema spasa, zatražio da sam odustane od uloge zlog čarobnjaka Gellerta Grindelwalda. Snimanje trećeg filma prema scenariju J. K. Rowling i Stevea Klovesa počelo je 20. rujna u Londonu, a Depp je snimio samo jednu scenu.

image
'Crimes of Grindenwald'
Jaap Buitendijk/Press

The Hollywood Reporter objavio je da Depp, poput mnogih zvijezda s A liste, ima takozvani "pay or play ugovor" prema kojemu dobiva cijeli honorar čak i u situaciji da film ne bude snimljen ili da ga zamijene nekim drugim. Također, tvrdi taj portal, u ugovoru nema "moralne klauzule", iako se mijenjao za svaki od filmova.

image
'Fantastic Beasts'
screenshot iz filma

Iz Warnera su zahvalili Deppu na dosadašnjoj suradnji i najavili novog glumca u ulozi Grindelwalda, no zasad nije poznato tko će to biti. Film koji se trenutačno snima trebao bi se u kinima pojaviti u ljeto 2022. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 22:47