DRAMA NA INTERNETU

Ostavljena supruga ne prestaje blatiti novu curu svog bivšeg: ‘Ukrala si mi muža i rasplakala djecu‘

Nakon što je glumac javno objavio fotografiju s novom djevojkom, bivša ga je optužila da ju je tri godine s njom varao.

Ioan Gruffudd i Alice Evans

 Ama/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Glumački par Ioan Gruffudd i Alice Evans, koje smo imali prilike gledati u filmu '102 dalmatinca' razišao se nakon što je glumac odlučio napustiti suprugu i djecu. Ona je tu vijest objavila na društvenim mrežama, a teško joj je palo kad je vidjela da je njezin bivši suprug sretan s drugom ženom, točnije s Biancom Wallace, australskom glumicom koja je 21 godinu mlađa od Alice.

Pale su teške riječi i brojne uvrede, a onda su se strasti malo smirile. Ali samo na određeno vrijeme jer je Alice opet 'eksplodirala' na društvenim mrežama.

Sada je optužila Biancu da joj je 'uništila život'. Alice je uzvratila 'trolovima' koji brane Biancu na društvenim mrežama tako što je objavila post u kojem Biancu naziva 'ku*vom koja je odvukla Ioana od njegovih kćeri.'

Nakon što je glumac javno objavio fotografiju s novom djevojkom, Alice ga je optužila da ju je tri godine s njom varao, dok su još bili u braku, no njegov prijatelj to negira.

image

Ioan Gruffudd i Alice Evans

Valerie Macon/AFP

Alice je Biancu prozvala 'kradljivicom njenog muža' te joj je poručila da je 'rasplakala njezinu djecu'.

"Hej, Bianca Mae Wallace, kradljivice mog muža, osobo koja mi je uništila život koji sam toliko dugo gradila, osobo koja si rasplakala moje dijete i koju nikada neću zaboraviti. Uglavnom, netko me večeras upozorio da svaki put kad objavim neku svoju relativno slatku fotografiju, u roku od 19 minuta pojavi se neki trol koji se pretvara da je na 'Biancinoj strani'. Iako, ne razumijem kako bi netko mogao biti na strani takve kučke koja odvaja oca od njegovih dviju kćeri koje ga obožavaju, osim ako ta osoba nije u potpunosti lišena ljudske empatije. Sretno, Ioane. I oh, razmišljala sam da stavim Biancinu sliku pokraj jedne od mojih (nakon svih onih tvojih komentara - imaš 50 godina! Odustani! Tako si debela!), ali nisam. Jer to nije moj način. Kako ti se ovo sviđa?", napisala je ljutita glumica na Instagramu.

Alice i Ioan razišli su se u siječnju ove godine. Bivši par započeo je svoju vezu 2000. godine tijekom snimanja filma "102 dalmatinca", a vjenčali su se 2007. te su u braku dobili dvije kćeri, Ellu i Elsie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:24