OTUĐENA GĐA BECKER

Ostavila je tenisku zvijezdu, ali se ne želi razvesti: ‘Boris i ja još smo u braku. Dobro mu je u zatvoru‘

Lilly Becker još uvijek je u braku s Borisom Beckerom te se odbija razvesti nakon što su se prije četiri godine razišli

Boris Becker i Lilly Becker

 Famous/Acepixs/Profimedia

Bivša supruga teniske zvijezde Borisa Beckera Lilly Becker, koja je s njim još uvijek u braku i odbija se razvesti nakon što su se prije četiri godine razišli, rekla je da se 'potpuno slomila' kada je njezin bivši/sadašnji osuđen na dvije i pol godine zatvora. "Nisam mogla vjerovati u to što čujem, bila sam uvjerena da će dobiti blažu kaznu. Morala sam se sabrati i ni sama ne znam kako sam to uspjela", rekla je Lilly, prenosi Daily Mail.

Tijekom gostovanja kod voditelja Piersa Morgana, otkrila je da su njih dvoje još uvijek u braku, unatoč medijskim natpisima koji ukazuju na to da su se razveli u svibnju 2018. godine.

"Još sam uvijek njegova supruga. Otuđena supruga, ali smo još uvijek u braku iako smo se razišli", objasnila je i dodala: "To je od početka bila intenzivna, iskrena ljubavna priča. To znaju svi koji nas poznaju. Nije da se ne želim razvesti. Ali to trebamo napraviti u pravo vrijeme." Na pitanje voli li još uvijek Borisa Beckera, odgovorila je: "Naravno da ga volim."

Otkrila je i da se Boris u zatvoru osjeća 'dobro, koliko to može biti'. "Nije to hotel s pet zvjezdica, zar ne?", dodala je.

image

Lilly Becker i Boris Becker

Fameflynet.uk.com/Splash_/Profimedia

Podsjetimo, Boris Becker na suđenje je stigao sa svojom sadašnjom partnericom, Lilian de Carvalho Monteiro, koja je 2020. započela vezu s trostrukim prvakom Wimbledona.

image

Boris Becker i sadašnja partnerica Lilian de Carvalho Monteiro

Adrian Dennis/AFP

Sutkinja Deborah Taylor odredila je šesterostrukom osvajaču Grand Slama kaznu od 30 mjeseci, od čega će on odslužiti polovicu, jer je sakrio 2,5 milijuna funti imovine i zajmova kako bi izbjegao plaćanje dugova.

Becker je proglašen krivim po četiri točke optužbe jer smatraju da nije u potpunosti javno otkrio svu svoju imovinu u stečajnom postupku. Londonski sud je, naime, čuo da je prebacio 350 tisuća funti na druge račune, sakrio nekretninu u Njemačkoj te da nije prijavio 75 tisuća dionica IT tvrtke, kao ni zajam od 700 tisuća funti. Otac četvero djece bio je po zakonu dužan otkriti svu svoju imovinu nakon što je 2017. godine proglasio bankrot.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:02