IZGLEDA SVE ISPIJENIJE

OSKAROVKA JE SVAKI DAN SVE MRŠAVIJA Povukla se na šest godina kako bi se posvetila zdravlju, a sad kad se vratila u javnost izgleda sve ispijenije

 
 Profimedia, Abaca Press

Oskarovka Renée Zellweger potpuno se transformirala za ulogu u novom filmu Judy u kojem tumači američku glumicu i pjevačicu Judy Garland. Na Filmskom festivalu u Torontu izvedba filma je izazvala veliko oduševljenje, a kritika ima samo riječi hvale za Renée.

Na premijeri je glumica bila vidljivo sretna, ali su mnogi komentirali da je u svjetloplavoj haljini izgledala ispijeno dok joj se na golim ramenima vidjela svaka kost.

Renée je naočigled sve mršavija. Izgleda da je i ona podlegla diktatima holivudske industrije koja zahtjeva da glumice nose veličinu nula.

44th Toronto International Film Festival 2019. Premiere of the film 'Judy'. Renee Zellweger.



244829 2019-09-10  Toronto Canada, Image: 470220094, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Starface
Profimedia, Starface

Glumici, koja se proslavila kao Bridget Jones, ovo je povratnički film jer je karijeru bila zamrznula na šest godina. U tom razdoblju se odlučila posvetiti sebi i svom zdravlju.

Njezini prijatelji kažu da vježba dva sata na dan, a zna otrčati i po 20 kilometara.

44th Toronto International Film Festival 2019. Premiere of the film 'Judy'. Renee Zellweger.



244829 2019-09-10  Toronto Canada, Image: 470220064, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Starface
Profimedia, Starface

- Naučila sam bolje brinuti o sebi. Prije sam bila toliko zauzeta da nisam ni pomišljala na tu opciju. Sada je to prioritet. Posao, u mom slučaju gluma, ne mora biti nešto što će me koštati zdravlja i života - rekla je 50-godišnja glumica.

Renee Zellweger attends the
Profimedia, Abaca Press

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:12