SRETNA ŠTO JE ŽIVA

OSCAROVKA ZAMALO NASTRADALA OD MOTORNE PILE! 'Imala sam uzbudljiv dan, a neko vrijeme ću imati uspomenu na glavi'

 
 Profimedia

Australska glumica Cate Blanchett sretna je što je živa nakon nesreće s motornom pilom koja joj se dogodila na seoskom imanju u Engleskoj.

Dvostruka dobitnica Oscara (51) ozlijedila se motornom pilom, ali srećom, izbjegla je ozbiljne ozljede. Glumica je to otkrila tijekom intervjua s bivšom australskom premijerkom Julijom Gillard.

- Dobro sam, ali imala sam uzbudljiv dan, odnosno bliski susret s motornom pilom. To zvuči vrlo uzbudljivo, ali nije bilo tako, a kao uspomenu na taj susret neko vrijeme ću imati ogrebotinu na glavi, ali sve je dobro prošlo, izjavila je glumica u tom intervjuu.

Na to se Gillard našalila pa rekla: "Budi jako oprezna s motornom pilom, imaš slavnu glavu i mislim da ljudi ne bi voljeli vidjeti na njoj ozljede".

Cate živi u dvorcu vrijednom 6,25 milijuna dolara Highwell House u blizini Crowborouga, oko sat vremena južno od Londona.

Udana je za dramatičara i redatelja Andrewa Uptona, s kojim ima četvero djece, Dashiella (18), Romana (16), Ignatiusa (12) i Edith (5).

Osim ove nesreće, Cate je u emisiji Podcast of One's, otkrila kako joj život u izolaciji nije bilo lagan.

AFP
Cate Blanchett

- Uzela sam godinu dana slobodno kako bih 18-godišnjem sinu pomagala oko njegovog obrazovanja i ispitnih rokova, ali onda kada su škole zatvorene ostala sam s 18-godišnjakom koji zapravo ne želi imati nikakve veze sa mnom - našalila se.

Dodala je kako je umjesto podučavanja najstarijeg sina više bila odgojiteljica u vrtiću svojoj petogodišnjoj kćeri.

The Fashion awards 2019 take place at the Royal Albert Hall in London. Cate Blanchett attends the red carpet of the British Fashion Awards., Image: 486070363, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia
Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia
Cate Blanchett

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 04:49