HOĆE LI PROGOVORITI?

‘Ona zna što se stvarno dogodilo‘: Agentici poznate wagsice nude milijune da raskrinka bivšu klijenticu

Agentici Rebeke Vardy, Caroline Watt, ponuđeno je 300.000 funti da otkrije istinu koja stoji iza slučaja Wagatha Christie

Rebekah Vardy i Coleen Rooney

 Daniel Leal/AFP

Agentici Rebeke Vardy, Caroline Watt, ponuđeno je 300.000 funti (više od 2,5 milijuna kuna) da otkrije istinu koja stoji iza slučaja Wagatha Christie. Za sada nije otkrila ništa, a Rebekah tvrdi kako joj u potpunosti vjeruje te da ima veliko poštovanje prema njoj. Obitelj i prijatelji Caroline Watt na njezinoj su strani i tvrde kako ne treba govoriti o slučaju.

Caroline je bila u samom srcu ovog događaja od početka, a mnogi izvori tvrde da informacije koje posjeduje mogu potencijalno naštetiti Becky i Coleen Rooney. No za sada nije otkrila ništa zbog stanja svog mentalnog zdravlja.

- Carolineino mentalno zdravlje teško je pogođeno stresom uzrokovanim sudskim sporom. Nikada joj nije bilo stalo do slave i s razlogom je bila izvan scene. Naći se u središtu slučaja, kao predmet ismijavanja i kritika, bilo joj je to iznimno teško podnijeti. Ona zna što se stvarno dogodilo i razmišlja o različitim pristupima. To bi joj moglo pružiti priliku da jednom zauvijek ispravi sve – rekao je izvor za The Sun.

Unatoč velikoj novčanoj ponudi, izvor navodi kako su prijatelji i obitelj stali iza Caroline te joj savjetovali da ne daje nikakve izjave jer bi tako mogla naštetiti samoj sebi u ovoj delikatnoj situaciji. Drugi izvor rekao je za novine da je Rebekah uvjerena da je Caroline nikada ne bi povrijedila i još uvijek ima poštovanja prema njoj.

Watt su već kontaktirali Discovery, Netflix i Apple, koji žele da im ispriča svoju verziju događaja, a ona se našla u središtu zbivanja ‘Wagatha Christie‘ skandala nakon što ju je bivša klijentica senzacionalno okrivila da je upravo ona prodala priču o Coleen Rooney. Također je privukla pozornost nakon što je njezin mobitel, koji je sadržavao dokaze, završio na dnu Sjevernog mora.

Dokumentarna serija o slučaju

Rebekah je navodno rastrgana između dvije opcije dok planira dokumentirati emocionalni nemir koji je osjećala tijekom sudskog postupka.

- Emisija će dokumentirati njezina emocionalna previranja prije, tijekom i nakon njezina sudskog procesa, koji traje do danas, rekao je izvor za Mirror. Insajder je potvrdio da dokumentarac neće sadržavati nikakve snimke suđenja.

Divovi streaminga Disney+, koji su pobijedili Netflix, Amazon Prime i Discovery kako bi osigurali novu trodijelnu seriju, potvrdili su na Edinburškom TV festivalu da su osvojili ekskluzivna prava na Coleeninu priču.

- Trodijelna serija uvest će gledatelje u radnju i to od okolnosti koje su dovele do zloglasne objave na Instagramu koja je ‘srušila internet‘ pa sve do Coleen kao uspješne optuženice u jednom od najistaknutijih slučajeva klevete na Visokom sudu Velike Britanije, a koji je protiv nje pokrenula Rebekah Vardy – rekli su u najavi opisujući projekt. Također će se osvrnuti na to kako je Coleen bila u središtu pozornosti javnosti dva desetljeća.

Coleen je prošli mjesec pobijedila u njihovoj sudskoj borbi, ostavivši Rebekah sa štetom višemilijunskih razmjera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 07:52