PRELIJEPA LETIZIA

Ona nije samo kraljica Španjolske, već i kraljica ‘recikliranja‘ mode - i svaki put izgleda sjajno

Na summitu za ravnopravnost i žensko vodstvo nosila je haljinu Michaela Korsa, a u istoj je 2018. upoznala i bračni par Trump
kraljica Letizia 
 Miguel Cordoba/Sipa Press/Profimedia

Španjolska kraljica Letizia (48) sudjelovala je na summitu za ravnopravnost i žensko vodstvo Women Now, a za taj važan događaj odjenula je ružičastu haljinu omiljenog dizajnera Michaela Korsa.

Letizia je kao članica počasnog odbora summita vodila svečanu ceremoniju zatvaranja, na kojoj su se okupile žene iz različitih industrija kako bi razgovarale o svojim iskustvima u poslovnom svijetu, prenosi Daily Mail.

image
Chema Clares/Cordon Press/Profimedia

Na spomenutom summitu gostovali su, između ostalih, autorica Dylan Farrow, chef José Andrés, dizajnerica Diane von Fürstenberg, astronautkinja Samantha Cristoforetti i TV voditeljica Ana Rosa Quintana.

Kraljica, majka dvoje djece, elegantnu haljinu sa srebrnim remenom oko struka kombinirala je s ružičastim antilop cipelama, a nosila je i Magrit torbu s kopčom. Stajling je upotpunila decentnim bisernim naušnicama i zlatnim prstenom, a u skladu sa španjolskim covid propisima koji su i dalje na snazi, lice je prekrila zaštitnom maskom.

Istu kreaciju Michaela Korsa Letizia je nedavno nosila na obilježavanju 125. godišnjice lokalnog lista El Heraldo de Aragon u sjedištu te tiskovine u Zaragozi. Ružičastu haljinu izabrala je i u srpnju 2019. za ceremoniju u palači Zarzuela, a u lipnju 2018. u omiljenoj ružičastoj haljini tijekom državnog posjeta SAD-u upoznala se s Donaldom i Melanijom Trump.

image
Letizia i Melania Trump (2018.)
Chris Kleponis/cnp/Instar Images/Profimedia

Trend "recikliranja" mode definitivno nije Letizijin hir, što je dokazala i u četvrtak, kad se u Muzeju likovnih umjetnosti unutar palače Carlos V u Alhambri u Granadi pojavila u cvjetnoj haljini brenda Maje - istu je prvi put nosila tijekom posjeta Arheološkom muzeju Ovideo u srpnju 2019. i ponovno prošloga ljeta na putovanju u Palma de Mallorcu.

image
Letizia u četvrtak u Granadi
Álex Cámara/NurPhoto/NurPhoto via AFP
image
Letizia u Palma de Mallorci (2020.)
JAIME REINA/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:33