RUSKA BOMBA

Ona je Putinovo tajno oružje za krizne situacije, kraj nje se i Trump potpuno pogubio!

Atraktivna prevoditeljica sudjelovala je na sastanku Putina i Trumpa 2019. godine, ali navodno ne zbog jezičnih sposobnosti...
Putinova prevoditeljica
 Profimedia

Bivša dužnosnica Bijele kuće Stephanie Grisham u knjizi "I'll Take Your Questions Now: What I Saw in The Trump White House" otkrila je da je ruski predsjednik Vladimir Putin poveo sa sobom atraktivnu prevoditeljicu kako bi odvratila pažnju bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa na njihovom sastanku G20 tijekom 2019. godine.

36-godišnja Daria Boyarskaya dobila je zadatak sudjelovati na sastanku svjetskih lidera u Japanu, no Putin je navodno nije zaposlio zbog njezinih jezičnih sposobnosti, s obzirom da Daria govori nekoliko jezika. Umjesto toga, nadao se da će njezin atraktivan izgled poslužiti kao distrakcija tijekom razgovora s Donaldom Trumpom, barem tako tvrdi bivša tajnica za tisak Bijele kuće.

Boyarskaya, koja se amaterski bavi plesanjem salse i bachate, snimljena je tako na sastanku sa svjetskim liderima, a pritom je imala elegantnu plavu odjeću i raspuštenu kosu.

image
Putin i Trump
Afp

Stručnjakinja za rusku administraciju Fiona Hill smatrala je ljepoticu sumnjivom, a to je navodno rekla i Grishamovoj tijekom spornog sastanka.

"Kad je sastanak započeo, Fiona Hill se nagnula i pitala me jesam li primijetila Putinovu prevoditeljicu, koja je bila vrlo atraktivna brineta duge kose, lijepog lica i prekrasne figure. Zatim je nastavila izrazivši sumnju da je Putin odabrao tu ženu s posebnom namjerom da odvrati pozornost našeg predsjednika", navodi Grishamova u svojoj knjizi.

Boyarskaya je zaposlena u Parlamentarnoj skupštini OSCE-a (Organizacije za europsku sigurnost i suradnju) i Ministarstvu vanjskih poslova, stoji na njezinim društvenim mrežama, a dio vremena živi u Beču, gdje je sjedište skupštine.

image
Daria Boyarskaya
Daria Boyarskaya/east2west News/East2west News/Profimedia

Iako je tijekom sastanka sa svjetskim liderima bila čedno odjevena, nema problema s poziranjem u oskudnijoj odjeći. Tako su objavljene fotografije zgodne Boyarskayje koja pozira u dekoltiranom kožnom kostimu i sa zlatnim lancima oko vrata. Njezine sugestivne poze malo toga prepuštaju mašti...

image
Daria Boyarskaya
Daria Boyarskaya/east2west News/East2west News/Profimedia

Glasnogovornik ruskog predsjednika, Dmitrij Peskov, negirao je navode da je Boyarskaya bila 'Putinovo tajno oružje' tijekom navedenog sastanka. "Ministarstvo vanjskih poslova osigurava prevoditelje na zahtjev predsjedničke administracije. Sam Putin nije bio uključen u taj proces", rekao je Peskov.

Ovo nije bio prvi put da je Putin koristio Boyarskayjine usluge prevođenja na sjednicama s američkim predsjednikom. Ona je također sudjelovala na sastanku Putina i Baracka Obame u kineskom Hangzhouu 2016. godine.

image
Daria Boyarskaya
Daria Boyarskaya/east2west News/East2west News/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. prosinac 2022 01:17