KAO PEPELJUGA

On zarađuje 50 milijuna kuna, a njoj ne pada na pamet dati otkaz u dućanu

Javnost je prošle godine oduševio ljubavni izbor nogometaša Morgana Schneiderlina. Naime, umjesto neke razvikane manekenke, ovom je nogometašu srce ukrala skromna i samozatajna prodavačica Camille Sold.

Mladi je par sada odlučio otići i korak dalje te su najavili i skorašnje vjenčanje te tako potvrdili da razlike u primanjima nisu nikakva prepreka njihovoj ljubavi. Mladi se par upoznao prošle godine kad je nogometaš Manchester Uniteda slučajno ušao u trgovinu u kojoj ona radi.

Ubrzo su se zaljubili i započeli vezu. No njoj – iako on zarađuje više od 50 miijuna kuna godišnje – nije palo niti na pamet ostaviti posao. Morgan je tako više puta viđen kako dolazi po svoju dragu u skupocjenom autu nakon što bi joj završilo radno vrijeme.

Camille i Morgan svoju ljubav slave i na Instagramu, na kojem je Camille ispod slike snimljene na jednoj romantičnoj terasi na Francuskoj rivijeri, napisala: 'Prekrasna večer na nevjerojatnom mjestu. Samo mi i zvuk valova... Ne mogu opisati svoje osjećaje... Nemam riječi, jednostavno nerealno... Osjećam se kao najsretnija žena.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 14:22