MODA NA GRAMMYJIMA

Omražena fudbalerka i dekolte do pupka reperice Doje Cat: ‘Zar se zaboravila zakopčati?!‘

Patentni zatvarač na kreaciji Roberta Cavallija glazbenica je namjerno ostavila spuštenim pa je u prvom planu bio njezin dekolte
Doja Cat 
 Kevin Mazur/The Recording Academy/AFP

Kao i svake godine, zvijezde su se na 63. Grammyjima potrudile biti živopisne i originalne kad je moda u pitanju, no neke u tome očito nisu uspjele - štoviše, potpuno su promašile i pokazale uistinu katastrofalne haljine.

Pravi predmet sprdnje na društvenim mrežama postala je 21-godišnja Noah Cyrus, mlađa sestra slavne pjevačice Miley Cyrus, koja se na crvenom tepihu pojavila u bizarnoj kreaciji zbog koje se našla na vrhu liste najgore odjevenih. Glazbeničin stajling odmah je poslužio kao inspiracija za urnebesne memove, a fanovi su joj haljinu usporedili s posteljinom, toaletnim papirom, kokicama i pamučnim kuglicama.

- Nakon što se samo otkotrljala iz kreveta, Noah je odlučila ponijeti i svoje plahte na Grammyje... Ne brini, draga, i ja se tako borim dok pokušavam namjestiti pokrivač na desnoj strani! - komentirali su korisnici Twittera.

image
Noah Cyrus
Kevin Mazur/The Recording Academy/AFP

Ništa bolje kod modnih kritičara nije prošla ni osebujna reperica Doja Cat (25). Ona je na dodjelu došla s omraženom fudbalerkom i u haljini Fausta Puglisija za brend Roberto Cavalli - patentni zatvarač na šarenoj kreaciji namjerno je ostavila spuštenim sve do pupka pa je u prvom planu bio njezin dekolte.

- Zar se zaboravila zakopčati?! Djeluje nekako jeftino - komentirali su neki.

image
Doja Cat
Kevin Mazur/The Recording Academy/AFP
image
Doja Cat
Kevin Mazur/The Recording Academy/AFP

Glazbenica je na Grammyjima izvela i svoju pjesmu "Say So", a za performans je izabrala provokativni kostim od lateksa s potpisom Jeana Paula Gaultiera. No s obzirom da sama za sebe kaže da je "vješt internetski trol koji obožava raditi glupa sranja na internetu", sumnjamo da će joj tuđe kritike na račun njezina izgleda teško pasti.

- Volim zafrkavati ljude koji stvari shvaćaju preozbiljno - rekla je svojedobno reperica poznata po svom ekscentričnom smislu za humor i buntovnim stavovima.

image
Doja Cat
Kevin Winter/The Recording Academy/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:03