KRAJ LJUBAVI

OMILJENI PAR BRITANSKIH TRAČ RUBRIKA PREKINUO NAKON DVIJE I POL GODINE VEZE 'S tugom vas obavještavamo da se razilazimo'

 
Cheryl i Liam Payne
 Profimedia, Xposurephotos

Pjevač i bivši član grupe One Direction Liam Payne (24) te pjevačica i bivša članica grupe Girls Aloud Cheryl (35) (puno ime joj je Cheryl Ann Tweedy) objavili su da su okončali svoju dvije i pol godine dugačku vezu, piše The Guardian.

Par koji je jednakom učestalošću punio glazbene top ljestvice i novinske stupce rubrika s tračevima objavio je zajedničku izjavu o prekidu Twitteru.

"S tugom vas obavještavamo da se razilazimo. Bila je to teška odluka. Još se uvijek volimo kao obitelj. Bear je naš svijet i molimo vas da poštujete našu privatnost dok se zajednički snalazimo u ovoj situaciji", stoji u izjavi i kod Cheryl i kod Paynea.

Cheryl i Payne su u ožujku 2017. godine postali roditelji dječaka Beara, a za sada nema detalja o tome kako će par riješiti pitanje skrbništva nad sinom.

Par se 2008. godine upoznao potpuno slučajno kada se 14-godišnji Payne prijavio na natjecanje The X Factor koje se emitiralo na britanskoj televizijskoj postaji ITV. Cheryl je tada bila među sutkinjama na The X Factoru. Payne te godine u natjecanju nije postigao zapaženi uspjeh, međutim dvije se godine poslije ponovno prijavio te je te godine postao član grupe One Direction s kojom je postigao svjetski uspjeh.

Cheryl i Payne vezu su započeli krajem 2015. godine te su automatski postali jedan od zapaženijih poznatih parova. Cheryl je prije veze s Payneom dva puta bila u braku - s engleskim nogometašem Ashleyjem Coleom te s francuskim ugostiteljem Jean-Bernardom Fernandez-Versinijem.

Mediji su ranije ove godine počeli pisati da Payne i Cheryl u vezi imaju problema, a pjevača se povezivalo s pjevačicom Ritom Orom.

Unatoč tim problemima, Payne i Cheryl su došli na ovogodišnju dodjelu nagrada Brit Awards. Ispostavilo se da im je to bilo posljednje pojavljivanje u javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:27