BOSA U BIKINIJU

Olivia Rodrigo odmara nakon Coachelle, svi pričaju o njenim trbušnjacima: ‘Nije joj lako ostati normalna‘

Slavna je pjevačica nedavno nastupala na Coachelli kao pratnja Gwen Stefani, a njezin dečko otkriva kako izgleda njihova veza.

Olivia Rodrigo 

 Raw Image Ltd/mega/The Mega Agency/Profimedia/Raw Image Ltd/mega/the Mega Agency/profimedia

Olivia Rodrigo na Instagramu je podijelila svoje najnovije fotografije u bikiniju dok su njezini trbušnjaci i sićušni struk bili u prvom planu, piše Daily Mail.

Pop zvijezda (21) koja je prošlog tjedna viđena u WeHou sa svojom bliskom prijateljicom pozirala je u kockastom bikiniju s cvjetnim printom dok je u jednoj ruci držala tenisice, a u drugoj telefon. Njezini prepoznatljivi dugi crni pramenovi padaju joj preko ramena dok se smiješi i nosi par crvenih sunčanih naočala. Kao i uvijek, zvijezda se odlučila za minimalnu šminku dok je bosa šetkarala ulicom.

Na drugoj fotografiji pjevačica leži na ručniku za plažu s kapom koja joj je pokrivala lice dok se sunča u crvenom bikiniju koji joj je pokazao poprsje. Pokraj nje bila je strateški smještena kapa USC - gdje je upisana kao izvanredna studentica na studiju glazbe.

Pjevačica je zanimljive fotografije objavila nakon što se pridružila Gwen Stefani i njezinom bendu No Doubt tijekom njihovog ponovnog okupljanja na Coachelli. Rodrigo je skočila na pozornicu tijekom pjesme Bathwater iz 2000. godine.

Njezin izgled iz 90-ih savršeno se uklopio s naelektriziranim nastupom s bendom koji se vratio nakon dvadesetogodišnje pauze.

Rodrigo već oko pola godine izlazi s glumcem Luisom Partridgeom (20) koji je u nedavnim intervjuima podijelio svoje iskustvo te opisao kako je to hodati s pjevačicom.

„Mislim da je njoj gore nego meni, ja mogu još koliko toliko voditi normalni život, a u nju su konstantno uprte sve oči. Veze se ne bi trebale odvijati javno, dovoljno se stvari događa između dvije osobe i ne treba imati glasove tisuće drugih u glavi“, podijelio je glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:51