NA CRVENOM TEPIHU

Okršaj u Cannesu o kojem danas svi pričaju: Slavna pjevačica posvađala se sa zaštitarkom pa bijesno odšetala

Kelly Rowland je prije ovog sukoba navodno napustila show ‘Today‘ jer je bila nezadovoljna što su je ispitivali o Beyonce

Kelly Rowland

 Eventpress Kochan/imago Stock&people/profimedia/Eventpress Kochan/imago Stock&people/profimedia

Kelly Rowland snimljena je kako grdi zaštitarku dok je u utorak šetala crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Cannesu. Pjevačica (43) je prisustvovala premijeri francuskog filma "Marcello Mio" i za tu prigodu odjenula je crvenu haljinu.

Dok se Kelly penjala stepenicama na festivalu, činilo se da se upustila u verbalni sukob s članicom osiguranja. Kelly se činila bijesnom i podigla je prst kako bi opomenula ženu pred gomilom prisutnih. Vidjelo se da joj zaštitarka nešto govori, pa je pjevačica nastavila penjati se po stepenicama. Još nije poznato što je uzrokovalo ovaj sukob.

image

Kelly Rowland

Eventpress Kochan/imago Stock&people/profimedia/Eventpress Kochan/imago Stock&people/profimedia

Kelly je ranije u veljači napustila gostovanje u showu "Today". Tvrdilo se da je odustala od showa s voditeljicom Hodom Kotb jer nije bila zadovoljna sa svojom garderobom, zbog čega je Rita Ora uskočila u posljednji trenutak kao zamjena.

Međutim, izvori su od tada tvrdili da je Kelly zapravo napustila show zbog "nepoštovanja" Hodine suvoditeljice Savannah Guthrie prema njoj, a koja ju je "agresivno" ispitivala o njezinoj nekadašnjoj kolegici iz benda Destiny‘s Child Beyoncé, umjesto da pita pjevačicu o njezinu novom filmu ‘Mea Culpa‘, koji je tamo trebala promovirati.

image

Kelly Rowland

Julie Edwards/avalon/profimedia/Julie Edwards/avalon/profimedia

"Kelly je bila uzrujana zbog Savannahinog agresivnog ispitivanja o Beyoncé. Ona i njezin tim nisu bili sretni i osjećali su se kao da ih ne poštuje", rekao je izvor.

Izvor je za TMZ ubrzo nakon toga rekao da Kelly nisu agresivno ispitivali o Beyoncé.

"Pričalo se da se Kelly nije sviđala njezina garderoba, ali ona je bila u emisiji ‘Today‘ mnogo puta, ona i njezin tim znaju kako je uređena ta garderoba", dodao je.

Prije nego što je Rowland napustila set NBC-jeva showa, Guthrie ju je pitala "Što misliš o svojoj prijateljici Beyonce?".

"Tako sam ponosna na nju", odgovorila je. Kad je Guthrie nastavila s pitanjem što misli o Beyonceinoj country glazbi, Rowland je odgovorila da je sretna zbog nje.

image

Kelly Rowland

Dgp/imagespace/mega/the Mega Agency/profimedia/Dgp/imagespace/mega/the Mega Agency/profimedia

Izvor je rekao da Rowland i njezin tim neće pristati na intervju koji uključuje pitanja o Beyoncé i Destiny‘s Child jer "ona to želi ostaviti iza sebe" i krenuti naprijed u svojoj karijeri. Emisija "Today" obično ne pristaje da teme intervjua budu zabranjene, pisali su strani mediji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 06:47