NASTAVAK SUĐENJA

Okršaj ljutitih supruga nogometaša: ‘Možete joj reći da je u pravu, ali će vam se k‘o golub pos*ati po kosi‘

Zaraćene supruge nogometaša prvi su se put suočile nakon što je Vardy zatražila pravni postupak zbog klevete

Coleen Rooney i Rebekah Vardy

 Profimedia

Suđenje za klevetu, nazvano 'Wagatha Christie' zbog WAG-sica, odnosno supruga nogometaša Rebekah Vardy i Coleen Rooney, nastavlja se. Londonski Visoki sud sada je imao prilike čuti kako Vardy uspoređuje Rooney s 'golubom' u porukama koje je razmijenila s bivšom agenticom, Caroline Watt.

Zaraćene supruge nogometaša prvi su se put suočile nakon što je Vardy (40) pokrenula pravni postupak zbog toga što ju je Rooney (36) optužila da je u listopadu 2019. u medijima plasirala lažne priče o njoj.

Rooney, koja je udana za bivšeg engleskog napadača Waynea Rooneyja, sa svojim je navodima izašla na Twitteru, gdje je tvrdila da su se podbadanja događala putem Instagrama.

Trećeg dana na sudu, supruga zvijezde Leicestera Jamieja svjedočila je i odgovarala na pitanja odvjetnika Davida Sherbornea. On ju je ispitivao o SMS porukama koje je razmijenila s bivšom agenticom i njezinoj reakciji nakon što ju je Rooney otpratila na društvenim mrežama.

Vardy se po drugi put rasplakala na klupi za svjedoke, a za svađu s Rooney izjavila je da je to bilo 'kao da se svađa s golubom. Možete reći da je u pravu, a vi da ste u krivu, ali ona će vam se i dalje pos*ati po kosi."

Podsjetimo, sve je započelo još prije dvije godine, kada su krenule optužbe za lažne priče na Instagramu, curenje vijesti medijima i ostalo, a slučaj su britanski mediji prozvali suđenjem desetljeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:19