POGREŠNA DIJAGNOZA

Oglasila se zvijezda filmova za odrasle koju je paralizirala misteriozina bolest: ‘Borim se...‘

Unatoč fizičkim izazovima, rekla je da ne odustaje i da će se izboriti, opisavši situaciju ‘mentalno izazovnom‘

Jenna Jameson

 Instagram

Bivša zvijezda filmova za odrasle, Jenna Jameson poručila je svojim obožavateljima na Instagramu da više nije potpuno paralizirana, piše Page Six.

Nakon što je prethodno otkrila da se bori s misterioznom bolešću zbog koje ne može saomstalno stajati ni hodati, Jenna je u videu koji je objavila na Instagramu pojasnila kako sada "može pomicati noge" i da "nije paralizirana".

“Trenutno me muči ekstremna slabost mišića. Postoji problem sa živcem u mojoj lijevoj nozi”, rekla je Jameson, dodajući kako “polako” vraća izgubljenu snagu.

“Šetam okolo - s hodalicom. Moje su noge izgubile snagu u mišićima pa ju trenutno pokušavam vratiti”, nastavila je. “Ovo je bilo ne samo fizički naporno, već i pravi psihički izazov", rekla je.

Jameson je dalje objasnila da, iako njezina dijagnoza ostaje nejasna, problem proizlazi iz njezina lijevog femoralnog živca, koji se proteže od kuka do iznad koljena i kontrolira okolne mišiće.

Unatoč fizičkim izazovima, rekla je da ne odustaje i da će se izboriti, opisavši situaciju "mentalno izazovnom".

"Borim se, guram i uskoro ću ponovno biti na nogama te će mi se život vratiti u normalu", rekla je te dodala: "Mislim, koliko može biti normalan".

image

Jenna Jameson

Instagram

Jameson je početkom ove godine bila hospitalizirana gotovo dva mjeseca zbog nepoznate bolesti.

Pogrešno joj je dijagnosticiran Guillain-Barréov sindrom, no liječnici su to naposljetku isključili.

Jameson, koja s partnerom Liorom Bittonom ima 4-godišnju kćer Batel Lu, objašnjava kako joj je upravo on najveća podrška u ovim teškim životnim trenucima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:04