PROFITIRA NA SESTRI?

Oglasila se sestra Britney Spears: ‘Od svoje 10. sve sama plaćam i nikome ne dugujem objašnjenje‘

Zbog šutnje brojni fanovi počeli su je prozivati, pa čak i optuživati kako je profitirala od 60 milijuna dolara Britneynog bogatstva
Jamie Lynn Spears
 Katia Temkin/10:22 Pm/Republ/Beem/Profimedia

Mlađa sestra posrnule glazbene zvijezde Britney Spears, Jamie Lynn Spears napokon je prekinula šutnju nakon što je pjevačica prošlog tjedna na sudu zatražila da se ukine njezino "nasilno" skrbništvo.

Emotivna izjava 30-godišnje Jamie na Instagramu, u storyjima, uslijedila je nakon što su je brojni fanovi njene devet godina starije sestre počeli prozivati, pa čak i optuživati kako je profitirala od 60 milijuna dolara vrijednog Britneynog bogatstva.

U videu je Jamie dala punu podršku svojoj sestri, naglasivši kako Britney želi isključivo sreću, te kako ju je oduvijek podržavala i podržavat će je i ubuduće, te da je jako ponosna na nju. Također je dodala kako se potpuno distancirala od bilo kakve uloge u poslovnom dijelu Britneyjina života, te da je "svjesno odlučila" da u pjevačičinom životu sudjeluje isključivo kao sestra, kao i da predano radi na vlastitoj karijeri.

"Plaćam svoje jezovite račune otkad mi je bilo deset godina. Nije da javnosti išta dugujem, jer moja sestra zna da je volim i podržavam... Ja nisam svoja obitelj. ja sam svoj čovjek. I govorim u svoje ime", objasnila je Jamie.

Prošle je godine objavljeno kako je Jamie odabrana kao pokroviteljica Britneyne SJB zaklade, koju je osnovala pjevačica 2004. kako bi zaštitila imovinu svoje dvojice sinova, 15-godišnjeg Seana Prestona i 14-godišnjeg Jaydena Jamesa.

"Možda nisam pružala podršku kako bi to javnost željela, s hashtagom na društvenim platformama, ali vas uvjeravam da podržavam svoju sestru puno prije hashtaga i podržavat ću je i puno dulje nakon što se makne", dodala je.

Emotivni video počela je tihim glasom govoreći: "Jedini razlog zbog kojeg nisam ranije pričala je zato što sam osjećala da nemam razloga to učiniti prije no što moja sestra bude u mogućnosti govoriti u svoje ime i dok ne bude osjećala da to mora učiniti javno. I to je bila ispravna odluka. sada kad je jasno progovorila i rekla sve što je trebala reći, osjećam da je mogu slijediti i kazati što osjećam i moram reći. Mislim da je potpuno jasno da od dana kad sam rođena jedino volim, obožavam i podržavam svoju sestru. Pa to je moja velika sestra, prije svih ovih sranja".

Britneyjini obožavatelji su je prošli tjedan napali nagovještavajući kako je razlog njezine šutnje što je sudionik u pjevačičinom skrbništvu, kojeg posljednjih 13 godina vodi njezin otac.

Dodala je i kako ne mari ako Britney želi "pobjeći u prašumu i imati milijun beba usred ničega ili se želi vratiti i vladati svijetom kao što je to činila toliko puta ranije, jer nemam ništa za izgubiti ni dobiti u oba slučaja". Naglasila je i kako je izuzetno ponosna što je Britney iskoristila svoj glas.

"Jako sam ponosna na nju što je zatražila novog savjetnika kako sam joj i sugerirala prije puno godina, ali ne na društvenim platformama nego u privatnom razgovoru između dvije sestre", zaključila je Jamie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:28