EMOTIVNI OPROŠTAJ

Oglasila se bivša zaručnica Matthewa Perryja, progovorila i o teškim trenucima s njim: ‘Osjećam olakšanje što si u miru...‘

Molly Hurwitz u objavi na Instagramu otkrila je i dobre, ali i loše trenutke koje je proživjela s glumcem

Molly Hurwitz

 Instagram/

Bivša zaručnica Matthewa Perryja, Molly Hurwitz, oglasila se u ponedjeljak na Instagramu s dirljivim objavom o pokojnoj zvijezdi hit serije "Prijatelji" koji je preminuo u subotu u 54. godini.

"Voljela bih da svijet priča o tome koliko je bio talentiran. Stvarno je bio vrlo talentiran", započela je svoju objavu 32-godišnja Hurwitz. Književna menadžerica koja radi za Thruline Entertainment, isprva je bila povezivana s glumcem 2018., a par se zaručio u studenom 2020., prije nego što su se razišli u lipnju 2021. godine.

U svojoj objavi na društvenim mrežama postavila je sliku Perryjeve siluete na zimskom gradskom krajoliku. Hurwitz se prisjetila kako je sjedila u prvom redu dok je gledala Perryja kako se prisjeća svoje izvedbe u hitu NBC-ja u kojem je glumio zajedno s Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisom Kudrow, Mattom LeBlancom i Davidom Schwimmerom, prije no što je to ponovno TV okupljanje zvijezda objavljeno u svibnju 2021.

"Kako se okupljanje ‘Prijatelja‘ približavalo, ponovno smo zajedno pogledali seriju. Rekao je; ‘J***, bio sam tako dobar!!!...Vidiš što sam tamo napravio???‘ Premotavali smo i proučavali scene. Naše poštovanje i uvažavanje humora je nešto što nas je povezivalo. Biti s njim, dok je ponovno otkrivao svoju briljantnost, bilo je čarobno", napisala je. Hurwitz je otkrila da je znala i onu drugu stranu Perryja.

"Iako sam ga voljela puno dublje nego što sam mogla shvatiti, bio je kompliciran i prouzročio mi je bol kakvu nikad nisam osjetila. Nitko u mom odraslom životu nije imao dublji utjecaj na mene od Matthewa Langforda Perryja. Osjećam ogromnu zahvalnost za to, za sve što sam naučila iz našeg odnosa", istaknula je.

Hurwitz se neizravno osvrnula i na Perryjevu bitku sa zlouporabom supstanci tijekom života.

"Bila bih nemarna kad ne bih spomenula Al Anon (grupa za pomoć op.a.), neprocjenjiv izvor za one koji vole nekoga tko se bori s ovom destruktivnom bolešću. Matty, osjećam olakšanje što si napokon u miru", završila je svoju objavu Hurwitz.

Perry je u lipnju 2021. rekao za People kako ponekad stvari jednostavno ne funkcioniraju te da je ovo jedna od njih te kako želi Molly sve najbolje. Do razlaza para je došlo, kako piše Daily Mail, nakon što se doznalo da je Perry na aplikaciji za spojeve Raya, navodno pitao 19-godišnju djevojku: "Jesam li ja star kao tvoj tata?", tijekom jedne koketne razmjene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:48