ZVIJEZDA BEVERLY HILLSA

Odbila zgodnog voditelja: ‘Da sam spavala s njim, mogla sam biti poput jedne od Kardashianki!‘

Zamisli da ti je uspjelo s Ryanom Seacrestom, ne bi se morala brinuti o novcu, komentiralo se u TV emisiji u kojoj je gostovala glumica
Tori Spelling
 James Atoa/Upi/Profimedia

Tori Spelling gostovala je u četvrtoj epizodi TV emisije "Overserved with Lisa Vanderpump", a odgovarajući na škakljiva pitanja voditeljice, zvijezda popularne serije "Beverly Hills, 90210" otkrila je kako je jednom imala priliku spavati s poznatim producentom i voditeljem Ryanom Seacrestom (46), ali - nije.

- On je tek počinjao svoju karijeru, da sam samo znala, ali nisam... Tad sam snimala 'Beverly Hills' i mislila sam si: 'Ma, kako god!'... A da sam bila s njim, možda bi mi krenulo nabolje! - izjavila je 47-godišnja glumica.

Gost voditelj Jeff Lewis, dizajner interijera te televizijska i radijska ličnost, u šali je dodao: "Da ti je uspjelo s Ryanom, barem se danas ne bi morala brinuti o novcu", a Tori se u sličnom tonu nadovezala: "Pa da, mogla sam biti poput jedne od Kardashianki!".

image
Ryan Seacrest
CHRIS DELMAS/AFP

Glumičini financijski problemi bili su središnja tema cijele emisije, a Spelling se osvrnula i na svoje odrastanje u megavili na Beverly Hillsu, koja je bila u vlasništvu njezina pokojnog oca, legendarnog producenta Aarona Spellinga.

- Nekad mi je bilo neugodno zbog tog silnog bogatstva, ali moram priznati da sam se jako zabavljala na svojim suludim rođendanskim proslavama! Čak je i Monica Lewinsky, s kojom sam išla u školu, u svojoj knjizi napisala da je i danas povrijeđena jer nije bila pozvana na moj rođendan! - rekla je glumica.

Podsjetimo, Tori je otac od svog ogromnog bogatstva ostavio samo 800.000 američkih dolara. Zvijezda "Beverly Hillsa", koja je od 2006. u braku s kolegom Deanom McDermottom (54) s kojim ima petero djece, iza sebe ima i bankrot te živčani slom, a i danas muku muči s financijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:46