ZANIMLJIV DETALJ

Odala ga jedna fotografija: Kralj Charles i dalje je nostalgičan za sinom i snahom?

U videu koji je objavila Lizzie Robinson s ITV-a, novi britanski monarh susreo se s britanskom premijerkom, a fanovi su uočili i fotku

Kralj Charles i Liz Truss

 Screenshot Twitter

Čini se da kralj Charles III. čuva uspomenu na neke sretnije obiteljske dane... Barem, ako je suditi ‘oku sokolovu‘ obožavatelja britanske kraljevske obitelji koje je uočilo fotografiju njegova sina Harryja i supruge Meghan Markle s njihova dana vjenčanja kako stoji u njegovu uredu.

U videu koji je objavila Lizzie Robinson s ITV-a, novi britanski monarh susreo se s britanskom premijerkom Liz Truss kako bi održali svoj tjedni sastanak, a obožavatelji su pritom primijetili navedenu fotografiju.

Fotografija, koju je snimio fotograf Alexi Lubomirski, prikazuje mladi par okružen obitelji u dvorcu Windsor nakon što su izrekli sudbonosno ‘da‘ u kapelici Svetog Georgea. Na fotografiji su pokojna kraljica Elizabeta, njezin pokojni suprug Philip, Charles i Camila, William i Kate, djeca te Meghanina majka Doria Ragland.

Bili su to sretni obiteljski trenuci prije nego što su Harry i Meghan u siječnju 2020. odlučili napustiti kraljevsku obitelj i odseliti se.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:00