KONFLIKTNI THOMAS

Ocu Meghan Markle dosta je čekanja i ispričavanja: ‘Na sudu ću se izboriti za svoje unuke!‘

Smatra da ga je Meghan izdala kada je zbog nje uoči vjenčanja završio na operaciji srca pa ju je do oltara vodio princ Charles
Thomas Markle
 Fox News/Ferrari/Profimedia

Thomas Markle (77) još nije upoznao unuke, Archieja (2) i 1-mjesečnu Lilibet, niti svog zeta, princa Harryja (36), i to ga jako muči. U najnovijem intervjuu za Fox News izjavio je kako je spreman na sudu se izboriti za viđanje s unucima, i to u vrlo skoroj budućnosti.

image
Princ Harry, Meghan Markle i maleni Archie
Dppa/Ddp Usa/Profimedia

Thomas je, javivši se iz svog doma u Meksiku, rekao da ne može vjerovati da je njegova kći Meghan (39) pred kamerama izjavila da nikada ne bi povrijedila sina Archieja kao što je nju povrijedio vlastiti otac. Smatra da je i ona izdala njega nakon što je prije tri godine završio na operaciji srca. Nije bio ni na njezinom vjenčanju, a do oltara ju je pratio princ Charles.

"Uvijek sam bio tu za nju, a i sada sam tu za nju ako ona to želi", tvrdi Thomas, koji svojim postupcima baš i ne odašilje ljubav.

Nakon intervjua svoje kćeri i princa s Oprah Winfrey u proljeće, Harryja je nazvao nepristojnim i prostim čovjekom.

image
Meghan Markle
Shutterstock

"Svi mi griješimo, ali ja barem nikada nisam igrao biljar bez odjeće ili se oblačio u Hitlera kao što je Harry to radio", izjavio je Thomas u programu emisije "Good Morning Britain".

Rekao je i kako se već sto puta ispričao zbog skandala s Meghaninim i Harryjevim fotografijama koje je odlučio prodati paparazzima prije njihova kraljevskog vjenčanja 2018. godine i da ih je pozvao da mu dođu u posjet, budući da sada žive samo 70 kilometara dalje od njega.

image
Vojvotkinja Meghan i princ Harry
Shutterstock

No, oni ga ignoriraju što on nikako ne može prihvatiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:17