U SVAKOJ ŠALI...

Obožavatelji obećali da će slušati Shakiru svaki dan, samo kako bi Pique morao istrčati u dresu s njezinim imenom

Kada je Barcelona najavila svoju suradnju s Drakeom, katalonski klub koji je u škripcu s novcem nagovijestio je da će ga pratiti još izvođača

Gerard Pique i Shakira 

 Don Emmert/Afp

Obožavatelji nogometnog kluba Barcelona obećali su kako će slušati Shakirinu glazbu svaki dan na Spotifyju, a sve kako bi se i tako narugali njezinom bivšem suprugu Gerardu Piqueu, piše Daily Mail. Ideja im je da tako i Shakirino ime osvane na prednjoj strani Barceloninog dresa, a na društvenim mrežama već se pojavila zezantska fotografija takve majice.

Naime, Barcelona, ​​koju sponzorira Spotify, surađuje s velikim glazbenim umjetnicima na dizajnu unikatnih majica, a reper Drake imao je svoj logo na njihovom dresu u El Clasicu koji su odigrali s Real Madridom.

Sada, nakon što su se obožavatelji krenuli ismijavati kako je Shakira slijedeća umjetnica koja će surađivati ​​s Barcelonom, pojavili su se izvještaji u španjolskim medijima koji sugeriraju da bi se tako nešto moglo i ostvariti.

Pique i pjevačka senzacija Shakira rastali su se u srpnju nakon 12 godina braka, a branič Barcelone sada hoda s 23-godišnjom Clarom Chia Marti. Međutim, očito se navijačima to ne sviđa kada tako strastveno žele da Pique nosi majicu s imenom bivše supruge.

"Moram vidjeti Piquea u ovoj majici", napisao je jedan obožavatelj, dok je drugi naveo:

"Slušat ću Shakiru svaki dan samo da stavim njezin logo na Piqueovu majicu".

Iako je ta još uvijek imaginarna majica bila parodija, prohujala je španjolskim tiskom s nekim tvrdnjama da bi se to stvarno moglo dogoditi.

Shakira, koja će uskoro objaviti svoju najnoviju pjesmu "Monotonia", najpopularnija je latino pjevačica na Spotifyju i nedavno je proslavila milijardu streamova na platformi za "Hips don‘t lie".

image

Drake

Richie Buxo/Shutterstock Editorial/Profimedia

Kada je Barcelona najavila svoju suradnju s Drakeom, nakon što je dosegao 50 milijardi streamova na Spotifyju, katalonski klub koji je u škripcu s novcem nagovijestio je da će ga pratiti još izvođača.

"Ova vrsta razmjene na prednjoj strani dresa trebala bi se sve više događati kako sezona bude odmicala", objasnili su u klubu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:18