TKO TO STIŽE?

Obožavatelji nagađaju ime trećeg djeteta Cardi B: Za jedno je sigurno da neće biti...

Cardi B je u braku s bivšim suprugom Offsetom, osim bebe koju trenutno nosi, dobila kćer Kulture Kiari i sina Wavea Seta

Cardi B

 Wavy Peter/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Wavy Peter/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Pjevačica Cardi B demantirala je tvrdnje da će svoje treće dijete nazvati Hurricane, prenosi People. Mnogi obožavatelji nagađaju kako će se dijete pjevačice zvati kada se rodi pa je tako jedno od nagađanja bilo i ime Hurricane. Na tu je tvrdnju na X-u reperica odgovorila pa dala do znanja da to nije odabrano ime.

"Cardi dijeli ultrazvuk bebe Hurricane", pisalo je u tvrdnji na koju je pjevačica odgovorila: "Tko???" Inače, riječ je o fotografiji koju je Cardi podijelila na Instagramu.

Cardi je u šest godina braka s bivšim suprugom Offsetom, osim bebe koju trenutno nosi, dobila dvoje djece - kćer Kulture Kiari (6) i sina Wavea Seta, koji sutra puni tri godine. Cardi je svoju trudnoću otkrila 1. kolovoza na društvenim mrežama kada je podijelila da je, osim što je trudna, podnijela zahtjev za razvod.

"Sa svakim krajem dolazi novi početak! Podsjetio si me da mogu imati sve! Podsjetio si me da nikada ne moram birati između života, ljubavi i svoje strasti! Jako te volim i jedva čekam da svjedočiš onome što si mi pomogao postići, na što si me potaknuo! Puno je lakše odustati od životnih preokreta i testova, ali ti, tvoj brat i tvoja sestra pokazali ste mi zašto je vrijedno to podnijeti", podijelila je Cardi s obožavateljima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. listopad 2024 09:03