SRETNA VIJEST

Objavljena prva fotografija bebe koju je Robert De Niro dobio sa 79 godina

Glumac je sretnu vijest otkrio u intervjuu za ET Canada, nakon što ga je novinar upitao kako je biti otac šestero djece

Robert De Niro i Tiffany Chen

 The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Novorođeno sedmo dijete Roberta De Nira viđeno je po prvi put u javnosti, kada je brižna mama Tiffany Chen u srijedu krenula u šetnju New Yorkom. Legendrani glumac (79) šokirao je svijet kada je otkrio da je ‘upravo dobio dijete‘ u nedavnom intervjuu, nakon što je Tiffany, za koju se vjeruje da ima 45 godina, viđena s trudničkim trbuščićem u ožujku. Novorođenče ovog para, čije fotografije možete pogledati ovdje - ekskluzivno na Daily Mailu, izgleda mlađe od mjesec dana.

Bilo je odjeveno u ružičastu majicu i umotano u bijelu dekicu dok je Tiffany dizala bebu iz kolica. Tiffany je viđena kako ljulja bebu para na prsima dok je uživala u novom majčinstvu. I premda je vijest da je glumac ponovno postao otac možda bila iznenađenje za obožavatelje, De Niro je na događaju za Page Six rekao da nije iznenađen što je ponovno postao tata i da je trudnoća s djevojkom Tiffany Chen "planirana".

image

Tiffany Chen i Robert De Niro

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Za Extru je pak potvrdio da je jako uzbuđen zbog toga i da se osjeća dobro. Na pitanje postaje li roditeljstvo ikada lakše, glumac je duhovito odgovorio "nikad lakše". Kolege iz De Nirovog filma "O mom ocu" Sebastian Maniscalco i Kim Catrall bili su oduševljeni ovom vijesti, a Maniscalco je rekao za Extru na crvenom tepihu da nije imao pojma da glumac čeka drugo dijete.

"On je vrlo povučena osoba, voli provoditi vrijeme sa svojom obitelji i sretan sam zbog njega", dodao je, a slično je izjavila i Catrall uz hvalospjeve o Tiffany.

De Niro je sretnu vijest otkrio u intervjuu za ET Canada, nakon što ga je novinar upitao kako je biti otac šestero djece. Tada je rekao da nema šestero, već sedmero djece, a potom je ispričao da je nedavno u njegov život stigla prinova. Nije otkrio ime djeteta ni spol.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 20:39