SMRT POZNATOG GLUMCA

Objavljena posljednja fotografija Raya Liotte, zaručnica se emotivnom porukom oprostila od njega

Nittolo i Liotta, inače po struci frizerka, zaručili su se u prosincu 2020. godine, a upoznali su se zahvaljujući svojoj djeci

Ray Liotta i Jacy Nittolo

 Jacy Nittolo/Instagram

Zaručnica nedavno preminulog 67-godišnjeg američkog glumca Rayja Liotte Jacy Nittolo na Instagramu je objavila da će zauvijek vrednovati "duboku ljubav" koju su dijelili, piše Daily Mail.

- Moj je život tijekom posljednjih nekoliko godina bio zaista čudesan. Ray i ja dijelimo duboku ljubav koju ću u svome srcu zauvijek čuvati. Smijali smo se svaki dan i bili smo nerazdvojni. Naša je kemija bila divlja na najbolji način. On mi je bio sve na svijetu i nismo se mogli zasititi jedno drugog. To je prava ljubav o kojoj se sanja. On je bio najljepša osoba koju sam poznavala, a čak je i to podcjenjivanje - napisala je 47-godišnja Nittolo te objavila šest fotografija s Liottom.

Daily Mail piše kako su neke od tih fotografija snimljene tek par dana prije nego što je glumac preminuo u snu.

Nittolo i Liotta, inače po struci frizerka, zaručili su se u prosincu 2020. godine, a upoznali su se zahvaljujući svojoj djeci.

Liotta iz braka s glumicom i producenticom Michelle Grace ima 23-godišnju kćer Karsen dok Nittolo iz braka s producentom Joeyjem Nittolom ima četvero djece - sinove Daxa (24), Chazza (22) i Joeyja (11) te kćer Jade (19).

Liotta je u rujnu 2021. godine rekao da su se njegova kći Karsen i Nittolin sin Chazz upoznali na jednoj zabavi te da su nakon toga odlučili spojiti svoje roditelje.

Liotta je rekao da se Nittolo iznenadila kada je doznala s kime bi trebala ići na spoj. "Pričekajte malo, nije li on u svojim 60-ima? Ja sam u 40-ima", prepričao je Liotta njezine riječi.

"Meni je malo obeshrabrilo i to što je imala i 10-godišnjeg sina. Kada ste u svojim 60-ima, posljednja stvar koju želi je 10-godišnjak. Na svu sreću, dječak je super", rekao je glumac.

Par je vezu započeo 2020. godine. Crveni tepih uoči dodjele nagrada Independent Spirit u veljači 2020. bilo je njihovo prvo zajedničko javno pojavljivanje.

Liotta je prošle godine u razgovoru za časopis People rekao da su se on i Nittolo tijekom pandemije zbližili do te mjere da su se zaručili.

Liotta je navodno umro u snu u Dominikanskoj Republici gdje je snimao film "Opasne vode".

Restoran Naca'n u gradu Santo Domingo u Dominikanskoj Republici 25. je svibnja objavio fotografiju Liotte i Nittolo nakon što su u njemu večerali. Prema pisanju Daily Maila, radi se o vjerojatno posljednjoj fotografiji Liotte prije njegove smrti.

Ray Liotta rođen je 18. prosinca 1954. u Newarku u američkoj saveznoj državi New Jersey..

Liottina je slava snažno porasla nakon uloge mafijaša Henryja Hilla u klasiku Martina Scorcesea "Goodfellas" iz 1990. godine.

Liotta je počeo glumiti u televizijskom projektu "Another World" i TV filmovima prije nego što je prešao na film u komediji "Something Wild" iz 1986. godine.

Liottin uspjeh u filmu "Goodfellas" donio mu je više filmskih uloga u filmovima kao što su "Field of Dreams", "Article 99", "Unlawful Entry", "Unforgettable" i "Hannibal".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:25