OPRAŠTAJU SE

Obitelji članova One Directiona reagirali na tragičnu smrt Liama Paynea: ‘Samo dječak...‘

Pjevač je preminuo u srijedu, a internet su preplavile poruke podrške njegovoj obitelji i njegovim bliskim osobama

Liam Payne bio je član omiljenog boy benda One direction

 Diabolik/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Glazbenik Liam Payne preminuo je nakon pada s trećeg kata hotela u Buenos Airesu. Imao je 31 godinu. Od njega se opraštaju milijuni neutješnih obožavatelja, a na društvenim mrežama su se oglasili i članovi obitelji njegovih kolega iz One Directiona, koji su od samih početaka bili najveća podrška Liamu, Niallu, Zaynu, Louisu i Harryju. Emotivnu objavu podijelila je Anne Twist, majka Harryja Stylesa.

"Samo dječak...", napisala je uz emotikon slomljenog srca, a u komentarima su joj se javile tisuće i tisuće fanova koji su joj poslali poruke podrške.

Na društvenim mrežama se oglasio i Greg Horan, brat Nialla Horana. Podijelio je Liamovu fotografiju i od njega se oprostio srceparajućom porukom.

"Zauvijek ćeš nam nedostajati, Liame, riječi ne mogu opisati koliko želim zagrliti svog brata sad dok cijeli svijet pokazuje uspomene tebe i njega, uspomene dečki. Moje srce je uz tvoju obitelj, roditelje, sestre, tvog sina Beara i tvoju braću iz One Directiona. Upoznali smo se 10. listopada i započeli poslijepodne kao pet obitelji, a završili kao jedna velika obitelj. Hvala ti za sav smijeh", napisao je među ostalim.

Oglasile su se i sestre Zayna Malika, Doniya i Waliyha. Doniya je podijelila Liamovu fotografiju te napisala da joj je "slomljeno srce". Istu je fotografiju podijelila i njezina sestra koja je napisala "da nema riječi". Potom je Waliyha podijelila i nekoliko starih fotografija Zayna i Liama, iz vremena kad su zajedno pjevali u bendu.

One Direction je formiran 2010. godine nakon što su dečki bili na audicijama za "X Factor". Nakon showa su postali jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih boy bendova svih vremena.

image

Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik, Louis Tomlinson i Niall Horan

Oscar Gonzalez/Nurphoto Via Afp

Kako smo ranije pisali, Liam je pronađen mrtav ispred hotela u Buenos Airesu, a smrt je potvrdila policija. Liječnici koji su stigli na mjesto nesreće su rekli da mu nije bilo spasa. Svjedoci su rekli da se, prije pada, Liam ponašao čudno u predvorju hotela, a policajci su stigli nakon što su iz hotela primili poziv u kojem su obaviješteni o "agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. listopad 2024 15:38