ŠALE SAMO PLJUŠTE

O sceni iz ‘Zmajeve kuće‘ bruji cijela regija: ‘Jesam li luda ili sam čula srpski?! Nek‘ se preimenuju u ‘House of Dragan‘‘

Treća sezona hit serije je premijerno prikazana 16. lipnja, a proteklog je vikenda izašla i treća epizoda

Olivia Cooke u House of the Dragon

 Supplied By Lmk/imago Stock&people/profimedia/Supplied By Lmk/imago Stock&people/profimedia

Proteklog je vikenda na HBO stigla treća epizoda druge sezone hit serije "House of the Dragon" ili prevedeno kod nas - "Zmajeva kuća". Pozitivne recenzije na treću, ali i na prve dvije epizode, se neprestano nižu, a brojni su gledatelji primijetili i neobične detalje u nekim scenama. Jedna od tih scena je ona u kojoj lik Alicent Hightower (Olivia Cooke) pali svijeću i razgovara s prerušenom Rhaenyrom (Emma D‘Arcy), kćeri svog pokojnog supruga kralja.

Scena je postala viralna u Srbiji, gdje brojni navode kako su u pozadini čuli riječi: "Gospodi, pomiluj". Raspravu o sceni je pokrenula jedna korisnica X-a. "Jesam li ja luda ili se čuje ‘Gospodi, pomiluj‘?!". Drugi su joj komentirali kako su i oni čuli iste riječi, a neki su se čak i našalili.

"Odmah peticija da se naziv serije mijenja u ‘House of Dragan‘", "To je sve povezano. Zmajevi su bili u našoj zemlji", pisali su.

image

Olivia Cooke u House of the Dragon

Supplied By Lmk/imago Stock&people/profimedia/Supplied By Lmk/imago Stock&people/profimedia

"House of the Dragon" je premijerno bila prikazana 16. lipnja na HBO-u, a prvu je epizodu pogledalo 7.8 milijuna ljudi, prenosi Deadline. Nakon što je izašla druga epizoda su gledatelji komentirali kako su bili "šokirani, ljuti i slomljena srca", a s nestrpljenjem su čekali i treću epizodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 11:25