KUĆANSKE KATASTROFE

Novopečeni samac Hugh Jackman izgubljen bez supruge: ‘Pogledajte kako mi izgleda perilica‘

Dok je ranije u pomoć mogao pozvati svoju uskoro bivšu suprugu, sad se glumac mora sam nositi s neglamuroznim momačkim životom
 Noam Galai/Getty Images/Profimedia/Noam Galai/getty Images/profimedia

Čini se da se Hugh Jackman ne snalazi najbolje u kućanskim poslovima, a za početak bi mu dobro došla pomoć u kuhinji nakon razlaza od dugogodišnje supruge Deborre-Lee Furness. Australski glumac, koji je samac prvi put nakon 27 godina, u četvrtak je u Instagram Storiesu dao uvid u neglamuroznu stvarnost svog momačkog načina života.

image

Hugh Jackman perilica

Instagram/screenshot/

Svoje je obožavatelje 54-godišnja glumačka zvijezda prilično zabavila podijelivši fotografiju svoje perilice posuđa koja eksplodira od sapunice, nakon katastrofalnog pokušaja pranja nekoliko šalica i plastičnih posuda. Svoju je objavu jednostavno objasnio s "oops!" ikonicom. Korištenje neodgovarajućeg deterdženta ili korištenje previše proizvoda česti su uzroci preplavljivanja perilica posuđa sapunicom. I dok je ranije Jackman u takvim situacijama mogao u pomoć pozvati svoju uskoro bivšu ženu, čini se da je glumac sad prisiljen sam se nositi s kućanskim katastrofama.

Naime, Hugh i 67-godišnja Deborra-Lee šokirali su obožavatelje početkom mjeseca objavivši da se rastaju nakon 27 godina braka.

image
Angela Weiss/Afp/Profimedia/Angela Weiss/afp/profimedia

"Bili smo blagoslovljeni što smo dijelili gotovo tri desetljeća zajedno u prekrasnom braku punom ljubavi. Naše se putovanje sada mijenja i odlučili smo se razdvojiti kako bismo nastavili s osobnim rastom. Naša je obitelj bila i uvijek će biti naš najveći prioritet. Krećemo u ovo sljedeće poglavlje sa zahvalnošću, ljubavlju i dobrotom. Izuzetno cijenimo vaše razumijevanje i poštovanju naše privatnosti dok naša obitelj prolazi kroz ovu promjenu", rekao je par u izjavi koju je časopis People dobio ranije ovog mjeseca. Bivši je par ove riječi potpisao jednostavno kao "Deb i Hugh Jackman", dodajući: "Ovo je jedina izjava koju će ijedno od nas dati".

Australski par u braku je dobio i dvoje djece; 23-godišnjeg Oscara i 18-godišnju Avu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 09:59