NEVOLJE U RAJU

Novi problemi za Harryja i Meghan u luksuznoj vili: ‘Smrdi na trule iznutrice, svi zatvaraju prozore‘

Čini se da raskošno imanje princa Harryja i Meghan Markle u Santa Barbari, ipak nije baš idealno mjesto za život

Novi problemi za vojvodu i vojvotkinju

Čini se da raskošno imanje princa Harryja i Meghan Markle u Santa Barbari, vrijedno 13 milijuna eura, ipak nije baš idealno mjesto za život, kako se činilo, nakon izvješća o neugodnom mirisu koje se širi iz obližnjeg utočišta za ptice.

Utočište Andrée Clark, močvarno stanište sa slanom vodom koje se prostire na području od 42 hektara, zadaje glavobolju vojvodi i vojvotkinji, a riječ je o jednom od najvećih utočišta za divlje životinje u Santa Barbari, gdje neugodni miris nastaje zbog dugotrajne stagnacije vode.

Izvješća kažu da je smrad preplavio područje u Montecitu, gdje su dom pronašle brojne zvijezde poput Oprah Winfrey, Ellen Degeneres, Orlanda Blooma i Katy Perry.

image

Utočište za ptice Andree Clark Bird Refuge

Lisa Werner/Alamy/Alamy/Profimedia

- Smrdi na iznutrice koje su trunule na suncu. Od toga mu se pojavi grč u želucu. Vidio sam mnoge stanare kako masovno zatvaraju prozore u naletu smrada, izjavio je mještanin za Mirror.

Lokalni dužnosnici kažu da bi smrad mogao potrajati do jeseni, kada su moguća poboljšanja.

- To se događa kada voda dugo stoji. Neugodni mirisi su sporadični, a ponekad dođe do pogoršanja situacije, rekao je Cameron Benson, upravitelj čistih voda u Santa Barbari.

Ovo nije prvi put da se Harry i Meghan suočavaju s ovakvim problemom. U blizini njihova doma nalazi se legalna tvornica kanabisa u Santa Barbari.

Vila Harryja i Meghan smještena je vrlo blizu 20 velikih staklenika s biljkama. Mještani su dosad podnijeli niz pritužbi zbog neugodnih mirisa, čime su natjerali tvrtku da ugradi nove sustave za kontrolu mirisa.

- Smrad je postajao sve jači. Vozio sam se cestom i zapuhnuo me užasan smrad. nije bilo kao da sam se napušio, ali to nije ono što želite kada se vozite brzinom od 70kn/h, rekao je Gregory Gandrud.

- Morao sam zaustaviti auto. Zbog mirisa više nisam bio u stanju suvislo razmišljati. Puno ljudi ovdje pati zbog toga, rekao je Gregory Gandrud za Mirror.

image

Luksuzna vila para u Montecitu

Movoto/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
image

Luksuzna vila para u Montecitu

Movoto/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:14