ISTRAŽUJU VEZU

Novi obrat u aferi s Diddyjem,uključila se i obitelj Tupaca Shakura: ‘Platio je milijun dolara da ga smaknu‘

Prošle je godine uhićen čovjek povezan sa smrću repera koji je rekao kako je ubojstvo naručio P. Diddy koji je sve demantirao

P. Diddy i Tupac Shakur

 Angela Weiss/Afp/Everett/Profimedia

Reper Sean Diddy Combs optužen je za seksualno zlostavljanje, silovanje i brojna druga kriminalna djela. Nedavno je uhićen zbog sumnji na reketarenje, trgovinu ljudima i kriminalna djela vezana uz prostituciju. Osim svega toga se nedavno njegovo ime počelo spominjati i u slučaju ubojstva legendarnog repera Tupaca Shakura.

image

Tupac Shakur

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Obitelj preminulog repera je sada angažirala poznatog odvjetnika Alexa Spira kako bi istražio poveznicu između smrti Tupaca i P. Diddyja, prenosi Billboard.

Shakur je ubijen kad je imao 25 godina. Preminuo je od posljedica pucnjave koja se dogodila u rujnu 1996. godine. Prošle je godine, nakon gotovo 30 godina, zbog njegovog ubojstva uhićen Duane "Keefe D" Davis. On je osuđen po jednoj točki za ubojstvo smrtonosnim oružjem. On pak tvrdi da je Diddy platio milijun dolara kako bi ubili Shakura

image

Sean ‘Diddy‘ Combs

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Međutim, reper je 2008. godine negirao da je povezan s Tupacovim ubojstvom. "Ta priča je laž. Potpuno je smiješno i neistinito. Ni Notorious B.I.G. ni ja nismo znali ništa o napadu prije nego što se dogodio, tijekom ili nakon što se dogodio", rekao je on tada.

Combs se trenutno nalazi u pritvoru nakon što ga je već nekoliko osoba optužilo za seksualno zlostavljanje i silovanje. Ranije ovog tjedna je odvjetnik Tony Buzbee rekao da predstavlja više od 120 reperovih žrtvi od kojih su neki u vrijeme napada bili maloljetnici, a koji sada planiraju podignuti tužbe protiv repera. Nakon svoje izjave na konferenciji za novinare je, kako kaže, primio više od 12.000 poziva u jednom danu u kojima su brojni imali slične pritužbe na Combsa. Odvjetnik je rekao da više od 100 ljudi radi na ovom slučaju.

image

Tupac Shakur

Columbia Pictures - Album/Album/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 16:52