PRODALI BI SNIMKE?

Novi neuspjeh princa Harryja i Meghan Marke dodatno je razočarao Netflix: ‘Htjeli smo i platiti...‘

Kamere koje bi ih zabilježile navodno su bile zabranjene tijekom kraljičinog jubileja kao dio ‘Sandringhamskog sporazuma

Princ Harry i Meghan.

 Kirsty O‘connor/AFP

Neuspjeh princa Harryja i Meghan Markle da se fotografiraju s kraljicom Elizabetom II. i drugim članovima kraljevske obitelji s bebom Lilibet na prošlotjednom platinastom jubileju razočarao je voditelje Netflixa, tvrdi samoproglašena kraljevska stručnjakinja Angela Levin.

- Čula sam da Netflix želi njihove slike s kraljevskom obitelji - rekla je Levin o fotografiranju za NY Post.

- Prodali bi to fotografiranje i bilo bi im vrijedno, vrlo vrijedno - zaključila je autorica Harryjeve biografije.

Streaming platforma je u svibnju odobrila dokumentarnu seriju o životu Meghan i Harryja, ali su kamere koje bi ih zabilježile navodno su bile zabranjene tijekom kraljičina jubileja kao dio "Sandringhamskog sporazuma", sklopljenog kada je par napustio svoje kraljevske uloge još u siječnju 2020. godine.

Izvještaji iz više medija tvrde da su Harry i Meghan htjeli da njihov osobni fotograf snimi sretne fotografije 96-godišnje kraljice i Lilibet - ali su bili odbačeni, a jedan anonimni izvor tvrdi da im je rečeno da "nema šanse". Navodno, Elizabetini čuvari bili su zabrinuti da će Harry i Markle fotografije predati američkim televizijskim mrežama.

Međutim, izvor koji je upoznat sa situacijom je rekao za The Post da je tvrdnja lažna, navodeći da su "samo uživali u privatnom i intimnom posjetu kraljici". Dodali su da se Harry i Meghan nisu ni trudili tražiti fotografije jer se 96-godišnja kraljica nije osjećala dobro.

Levin se, primjerice, složila s prethodnim objašnjenjem.

- Harry i Meghan željeli su vidjeti kraljicu što je prije moguće, pa ih je vidjela prvog dana - tvrdila je.

- Ona je ušla, a onda su pitali jesu li doveli svog fotografa i pitali bi li on mogao uslikati dvije Lilibet, a ona je rekla: "Ne, apsolutno nije moguće" - kaže Angela Levin.

Tajnica za komunikacije kraljice Elizabete odbila je The Postov zahtjev za komentarom o proturječnim izvješćima oko "privatnih" sastanaka. Predstavnici Netflixa nisu odgovorili Levin na zahtjeve za potvrdom tvrdnji.

Levin je ranije za MailOnline rekla da je Harry bio "nevjerojatno drzak" kada je zamolio svoju baku da pozira za fotografiju s njegovom kćeri, s obzirom na Elizabethino lošije zdravlje i intenzivnu količinu dužnosti koje je imala tijekom jubileja. Pohvalila je palaču "jer su bili toliko pametni i lukavi da nisu omogućili priliku fotografirati s nekim od viših kraljevskih članova."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:46