PRIJETNJE NOŽEM

Nove drame u obitelji Kardashian Jenner, Kris svjedočila na sudu: ‘Prijetila je da će ubiti Kylie‘

Kris je otkrila da joj je Tyga, tadašnji Kylien dečko, rekao da je Chyna u više navrata pokušala nauditi nožem njezinoj kćeri

Kris Jenner

 Profimedia

U obitelji Kardashian-Jenner drame nikada ne nedostaje. Prema službenim dokumentima do kojih je došao Page Six, majka poznatih reality sestara Kris Jenner svjedočila je na sudu u Los Angelesu, gdje je izjavila da je Blac Chyna, bivša djevojka njezina sina Roba Kardashiana, prijetila da će ubiti njezinu kćer Kylie Jenner.

Kris je također otkrila da joj je Tyga, tadašnji Kylien dečko, rekao da je Chyna u više navrata pokušala nauditi nožem njezinoj kćeri.

"Naravno da je bilo alarmantno, ali mi smo to samo zadržali u obitelji. Živjeli su prekoputa ulice i Chyna je imala malo dijete. Bili smo zabrinuti zbog situacije s Tygom“, svjedočila je Kris, rekavši poroti da navodni incident nisu prijavili policiji.

Chyna je, naime, bila u vezi s fatalnim Tygom od 2011. do 2014. godine. On je zatim izlazio s Kylie Jenner u razdoblju od 2014. do 2017. godine, dok je Chyna bila u vezi s Robom Kardashianom 2016. godine. Manekenka tako dijeli devetogodišnjeg sina Kinga s Tygom i petogodišnju kćer Dream s Robom.

image

Blac Chyna

Amy Sussman/AFP

Tijekom njezina svjedočenja na sudu, Chyna je tvrdila da je još uvijek bila u vezi s Tygom kada je Kylie počela izlaziti s njim 2014. godine.

Lynne Ciani, Chynina odvjetnica, upitala je Kris je li bila zabrinuta zbog toga što Rob ulazi u vezu s istom ženom koja je navodno prijetila Kylie.

image

Kylie Jenner

Image Press Agency/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia

"Nisam imala baš nikakvu reakciju. Bilo je samo puno drame, a na to sam navikla u svojoj obitelji. To se dogodilo jako brzo i nismo znali kako će njihova veza napredovati. Nije da nisam bila zabrinuta. Imali su turbulentan odnos od samog početka, ali ja vjerujem u druge prilike i htjela sam da oni to prevladaju", rekla je Kris te napomenula da je željela samo da njezin sin bude sretan, dok se Khloe Kardashian, koja je sjedila pored sestre Kim Kardashian u sudnici, nasmiješila na mamin odgovor.

Inače, Chyna tuži Kris, Kim, Khloe i Kylie za 40 milijuna dolara zbog gubitka zarade i više od 60 milijuna dolara kao naknadu za buduću zaradu. Tvrdila je da je slavna obitelj upotrijebila svoju moć i popularnost kako bi narušila njezin ugled i uzrokovala joj financijske probleme, nakon što su se navodno urotile kako bi otkazale drugu sezonu reality showa 'Rob & Chyna', što su Kardashianke opovrgnule.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

"No, zaista sam željela da Chyna raste i bude bolja verzija sebe", zaključila je Kris.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:43