‘AHSOKA‘

Nova serija smještena u svemir Ratova zvijezda potvrdila glasine: Vraća se Hayden Christensen!

Radnja serije o Ahsoki, obožavateljima omiljene Jedi ratnice, smještena je odmah nakon pada Carstva

Ahsoka i Hayden Christensen

 Profimedia/

Nadolazeća serija u svemiru Ratova zvijezda, nazvana "Ahsoka", naizgled potvrđuje da će Hayden Christensen ponoviti svoju ulogu Jedi viteza Anakina Skywalkera. Već se mjesecima šuškalo se da će se Hayden Christensen ponovno utjeloviti tragičnog Anakina u seriji o Ahsoki, a sada se čini da je Lucasfilm uistinu potvrdio teorije obožavatelja.

Kako piše justjared.com, obožavatelji su u najavi serije čuli Haydenov glas kako se obraća Ahsoki, liku kojeg tumači Rosario Dawson.

- U ovom ratu, suočit ćeš se s još nečim osim droida - govori Hayden, odnosno, Anakin u najavi za seriju.

- Kao tvoj učitelj, moja je odgovornost da te pripremim. Neću uvijek biti tu da pazim na tebe. Nemoj se bojati. Vjeruj svojim instinktima. Znam da ti to možeš, Ahsoka - izgovorio je u najavi koja je u manje od 24 sata prikupila preko 300 tisuća pregleda.

Radnja serije o Ahsoki, obožavateljima omiljene Jedi ratnice, smještena je odmah nakon pada Carstva i prati njene avanture dok istražuje nadolazeću prijetnju već ranjivoj galaksiji. počinje se prikazivati ​​na Disney+ servisu 23. kolovoza dolaskom dvije epizode, a nakon njih slijede tjedne epizode.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 18:27