‘LOŠA GLUMICA!‘

Nova paljba po Meghan Markle zbog sprovoda kraljice: ‘Lagala je! Pogledajte joj lijevo oko, sve je jasno...‘

Jedna od najnovijih teorija zavjere je ona o njezinu ‘izrežiranom plakanju‘ i ‘lažnim suzama‘ na sprovodu kraljice Elizabete II.

Meghan Markle

 Tim Rooke/Shutterstock Editorial/Profimedia/

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle ne prestaje biti glavna tema brojnih teorija zavjera. Jedna od najnovijih je ona o njezinu ‘izrežiranom plakanju‘ i ‘lažnim suzama‘ na sprovodu kraljice Elizabete II.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, koji su doletjeli iz Kalifornije, bili su među stotinama ožalošćenih na sprovodu u rujnu 2022., te su tugovali zbog gubitka monarha s najdužim stažem u britanskoj povijesti. Unatoč otuđenosti između princa Harryja i njegove obitelji, uključujući oca kralja Charlesa i brata princa Williama, par je sjedio pored ostalih članova kraljevske obitelji, kao i Harryjevih rođakinja, princeza Beatrice i Eugenie.

Fotografije snimljene tog dana prikazuju Meghan koja postaje vidno emotivna ispred Westminsterske opatije, a vidi se i jedna suza kako joj teče niz lice. Međutim, kritičari bivše glumice iz serije ‘Suits‘ optužuju je da je na silu plakala kako bi se pokušala svidjeti javnosti koja joj nije naklonjena. U videu koji je osvanuo na TikToku i postao viralan, Meghan kritiziraju jer je izgledala tužno na sprovodu bake svoga supruga, a tvrde i da glumi suze.

image

Mandatory Credit: Photo by Tim Rooke/Shutterstock (13400105jg)
Meghan Duchess of Sussex
The State Funeral of Her Majesty The Queen, Service, Westminster Abbey, London, UK - 19 Sep 2022

Tim Rooke/shutterstock/

"Ako vidite Meghan Markle da plače na lijevo oko, to su najvjerojatnije lažne suze. Dopustite da objasnim. Kad su mnogi primijetili da plače na kraljičinom sprovodu, obožavatelji kraljevske obitelji odmah su je optužili da su njezine suze lažne. ako ste pomno proučili njezinu fotografiju snimljenu tijekom sprovoda, suze su tekle samo iz njezina lijevog oka", tvrde ‘upućeni‘ korisnici društvenih mreža, prenosi Mirror.

@royalsbreak

Meghan Markle‘s fake cry

♬ original sound - royalsbreak

"U intervjuu koji je dala 2014., spomenula je da je savladala trik lažnog plača iz lijevog oka", nastavlja se na TikToku te se poziva pratitelje da iznesu svoje mišljenje je li viđeno laž ili nije. Međutim, neki obožavatelji vojvotkinje od Sussexa stali su u njezinu obranu u komentarima te osudili tvorca ovog videa zbog te optužbe.

Meghan se također našla na metama kritika kad je 2022. objavljen trailer za njezin i Harryjev Netflixov dokumentarac. Naime, u traileru se moglo vidjeti Meghan kako jeca dok njezin suprug u očaju zabacuje glavu unatrag. "Krokodilske suze. Jednom glumica, uvijek glumica... može odglumiti suze", komentirali su tada kritičari na X-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:23